W Yonex Aerus 3 Lilla

W Yonex Aerus 3 Navy / lilla

Yonex Aerus 3 er 3. udgave af verdens letteste badmintonsko. På denne opdatering er det dog ikke vægten der er pillet ved, men derimod stødabsorberingen der har fået et løft. Power Cushion+ er tilføjet i hælen og den nye stødabsorbering giver 25% mere absorbering og 12% bedre tilbageførsel af energi, så din krop kan performe endnu bedre over længere tid. Overdelen er som i version 1 og 2 lavet uden syninger, så den sidder tæt til din fod og den lave totalvægt giver dig en top sko som du ikke mærker du har på. Så hvis du ønsker det absolut bedste i en letvægts badmintonsko, så er Yonex Aerus 3 det bedste du kan få.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
speed normal
Begrænset antal på TILBUD

1 199,00 kr

-25%

899,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Aerus 3 er en kærkommen udvikling af den meget populære Yonex Aerus 2 badmintonsko. Vi har alle været fascineret af de ultra lette sko, men langt de fleste har også måtte sande at de ikke har kunne stå distancen hvad angår stødabsorbering hvis man spiller meget badminton.

Dette problem er løst med den nye Yonex Aerus 3, hvor Power Cushion + er tilføjet, hvilket giver 25% mere absorbering i forhold til den gamle model.

En anden tilføjelse er Tough Guard IV som er et forbedret plastmateriale der sidder på indersiden og hen over det forreste af Aerus 3. Disse steder er der hvor man slider sine badmintonsko når man går frem til nettet og slæber den bagereste fod en smule hen af gulvet. Med Tough Guard IV forlænges holdbarheden på dine badmintonsko markant.

En sidste forbedring er Toe Assist Shape som er en udvikling af faconen på Yonex Aerus 3. Dybdegående analyse har vist at storetåen belastes klart mest når man skifter retning og derfor er der i Yonex Aerus 3 badmintonsko tilføjet en lille smule mere plads på indersiden af foden ved storetåen. Denne tilføjelse giver bedre greb i banen og mindsker belastningen på storetåen. Samtidig er hælen lavet en smule smallere for at give maksimal støtte i tunge landinger.

Alt i alt må vi sige at Yonex Aerus 3 er den perfekt badmintonsko til spilleren der ønsker en let og fleksibel badmintonsko uden at gå på kompromis med stødabsorbering.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveLilla
Skoens pasformNormal
Type - skoSpeed
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web