W Yonex SHB 65 X2 Hvid

W Yonex SHB 65 X2 Hvid

W Yonex SHB 65-X Hvid er en fantastisk all-round Yonex badmintonsko med det nye Power Cushion+, som er 25% mere stødabsorberende end den originale Power Cushion. Udover verdensklasse stødabsorbering har 65-X også en god stabilitet, både i mellem hæl og forfod, hvor en plast plade sørger for stabilitet og støtte i landinger og afsæt. I forfoden er Lateral Shell teknologien placeret på ydersiden og hen over foden for optimal støtte ved retningsskift. Overdelen er naturligvis åndbar, så din fod har optimale forudsætninger både under lange træninger og kampe. Og nu er det her jo anden udgave af 65 X-serien, hvilket betyder en lille opdatering. Opdateringen finder du under skoen, hvor et lille felt tæt på svangen er tilføjet. Her er der lavet huller ind til indlægssålen, så din fod kan ånde, hvilket giver dig bedre komfort i de lange kampe og træninger.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
allround normal
Begrænset antal på TILBUD

1 099,00 kr

-18%

899,00 kr

- +

 
Mere info

For at skabe en god all-round badmintonsko som W Yonex SHB 65 X2 Hvid er det nødvendigt at kigge på de forskellige spilletyper og de bevægelser der er flest af i badminton. Langt de fleste bevægelser i badminton er retningsskift. Hvilket stiller store krav til hvordan støtten i forfoden er lavet. På W Yonex SHB 65 X2 Hvid er Lateral Shell placeret fra ydersiden på forfoden og hen over det forreste af skoen. Denne plast sørger for der ikke tabes unødig energi når man skifter retning og ligger vægten på ydersiden af foden.

Ved landinger og afsæt er det vigtigt med optimal stødabsorbering og overførsel af energi. Dette sørger Power Cushion + for. Power Cushion har en høj bounce effekt, hvilket vil sige det funger lige som et hoppebold materiale. Dette sørger for man kommer hurtigere videre til den næste bold. Power Cushion + er 25% mere stødabsorberende en almindelig Power Cushion og giver 12% mere tilbageførsel af energi.

Mellemsålen er lavet i Toughbrid Light som er Yonex's mest stødabsorberende mellemsålsmateriale til dato. Dette skummateriale har en høj stødabsorberende effekt kombineret med en mere stabil struktur der igen giver mere stabilitet ved landinger og afsæt.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveHvid
Skoens pasformNormal
Type - skoAll-Round
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web