Yonex Comfort Tour

Yonex Comfort Tour blå

Yonex Comfort Tour er efterfølgeren til den stor sælgende SHB SC6i som indtil videre har været den mest stødabsorberende Yonex sko. I Yonex Comfort Tour er tænkt stødabsorberende på en helt ny måde. I stedet for at putte stødabsorbering i hæl og forfod har Yonex denne gang lagt stødabsorbering i hele skoens længde, hvilket giver en ny form for blødhed. For ikke at miste stabilitet er det 1 lags Power Cushion der bruges i hele skoens længde. Forfoden er lavet en lille smule bredere end normalt hvilket giver god plads til foden kan hæve op i løbet af kampen.  

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

absorbering
juletilbud

1 299,00 kr

-60%

519,60 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveHvid
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil