Yonex Comfort ZM

Yonex Comfort ZM

Yonex Comfort ZM er efterfølgeren til Comfort Tour som de sidste par år har været flagskibet for ekstra stødabsorberende badmintonsko. Comfort ZM er lavet med det nye Power Cushion+ i hælen som er 25% mere stødabsorberende end traditionel Power Cushion. For at maksimer den generelle absorbering ligger der også almindelig Power Cushion i hele skoens længde. På overdelen er der arbejdet med at gøre skoen mere stabil og let, samt pasformen. Comfort ZM er lavet så den kun er åben på ydersiden af foden, så pløsen ikke flytter sig rundt når du spiller i den, hvilket giver bedre kontakt med skoen.

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
fyre
absorbering normal
Begrænset antal på TILBUD

1 399,00 kr

-40%

839,40 kr

- +

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveHvid
Skoens pasformNormal
Type - skoAbsorbering
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil