Yonex Eclipsion X Hvid

Yonex Eclipsion X Hvid

Yonex Eclipsion X er aftageren til 03 serien. 03 serien har været en meget populær badmintonsko serie og derfor ser vi ikke de store ændringer fra 03'eren til Eclipsion X. Eclipsion X er en badmintonsko til dig der ønsker stabilitet og kontrol i dine bevægelser på banen. Power Cushion + i hælen sørger for optimal stødabsorbering og overdelen i Durable Skin giver maksimal stabilitet og holdbarhed. I svangen mellem hæl og forfod er en Carbon plade tilføjet for at mindske vrid og belastning af foden ved hop og landinger så du undgår træthed. Overdelen er naturligvis åndbar, så din fødder ikke koger under lange træninger og kampe.

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
stabilitet normal
Begrænset antal på TILBUD

1 099,00 kr

-40%

649,00 kr

- +

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveHvid
Skoens pasformNormal
Type - skoStabilitet
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web