Yonex Eclipsion ZM pink

Yonex Eclipsion ZM pink

Yonex Eclipsion ZM er en badmintonsko spækket med stabilitet og stødabsorbering der vil give dig ekstra hurtig reaktion på banen. Eclipsion ZM er lavet som en sok, så den sidder tættere omkring foden og er uden overlappende materiale hen over foden. Overdelen er lavet i det slidstærke og stabile materiale Durable Skin, som giver dig ekstra stabilitet ved fra side til side bevægelser og mindsker tabet af energi. Power Cushion+ i hælen sørger for optimal stødabsorbering i hop og landinger og mindsker træthed under lange kampe og træninger. Fra svangen og op omkring ydersiden af hælen ligger der et plast element, som er med til at tilføje ekstra stabilitet i dine retningsskift og guide din foden ind mod midten af skoen når du lander, det mindsker chancen for skader og gør du reagere endnu hurtigere når du skal skifte retning.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
stabilitet normal
Begrænset antal på TILBUD

1 199,00 kr

-33%

799,00 kr

- +

 
Mere info

Med opdateringen af SHB 03 ZM til Eclipsion ZM har Yonex gjort en god badmintonsko til en fantastisk badmintonsko. Du får alt det gode fra den gamle model plus lidt ekstra nye ting.

Power Cusion+ er tilføjet i hælen, hvilket giver endnu bedre absorbering og tilbageførsel af energi, så du kommer endnu hurtigere rundt på banen og uden at belaste din krop så meget. Det er godt for dig i de lange kampe og træninger.

Fra svangen og ud på ydersiden af hælen er der tilføjet ekstra stabilitet i form af et plast element, som sørger for du har mere kontrol med skoen og taber mindre energi i dine retningsskift. Og så nedsætter det chancen for vridskader.

Under den nye Eclipsion ZM er der tilføjet et lille felt i svangen hvor din fod kan ånde, så du ikke får så varme fødder under lange kampe og træninger.

Overdelen er stadig lavet i Durable Skin, som er et kraftigt gummimateriale, der dels sørger for Eclipsion ZM er mere slidstærk, men hvad vigtigere er, så sørger det for at du ikke mister energi i dine retningsskift, da det ikke giver så meget efter som almindelig syntetisk læder gør.

Og som en ekstra bonus, så er den lavet som en sok omkring anklen, så du ikke har en bløs der lige pludselig sidder omme på siden af foden og klemmer.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarvePink
Skoens pasformNormal
Type - skoStabilitet
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web