Yonex SHB 03 ZM Gul LCW

Yonex SHB 03 ZM Gul LCW

Yonex SHB 03 ZM er legenden Lee Chong Wei's valg af sko til sæsonen 2018 og det er en badmintonsko spækket med stabilitet og stødabsorbering der vil give dig ekstra hurtig reaktion på banen. Som noget helt nyt er SHB 03 ZM lavet som en sok, så den sidder tættere omkring foden og er uden overlappende materiale hen over foden. Overdelen er lavet i det slidstærke og stabile materiale Durable Skin, som giver dig ekstra stabilitet ved fra side til side bevægelser og mindsker tabet af energi. Power Cushion i hæl og forfod sørger for optimal stødabsorbering i hop og landinger.

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
fyre
stabilitet normal
Begrænset antal på TILBUD

1 399,00 kr

-40%

839,40 kr

- +

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveGul
Skoens pasformNormal
Type - skoStabilitet
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil