Yonex SHB 65 lilla

Yonex SHB 65 lilla

Yonex Shb 65 er en af de mest alsidige badmintonsko på markedet. Med en række af teknologier henvender den sig til badmintonspilleren der ønsker sig en god all-round badmintonsko. Der er både Power Cushion stødabsorbering i hælen og forfoden på SHB 65, hvilket giver optimal komfort ved landing og afsæt. Forfoden er forstærket på ydersiden med Lateral Shell teknologi, som giver bedre støtte ved fra side til side bevægelser. Sålen er lavet med Hexagrip mønster der giver bedre greb i banen, kombineret med syncrofit indlægssålen der former sig bedre efter foden har man maksimal føling med gulvet.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

all-round

1 099,00 kr

-27%

799,00 kr

- +

 
Mere info

For at skabe en god all-round badmintonsko som Yonex SHB 65 er det nødvendigt at kigge på de forskellige spilletyper og de bevægelser der er flest af i badminton. Langt de fleste bevægelser i badminton er retningsskift. Hvilket stiller store krav til hvordan støtten i forfoden er lavet. På Yonex SHB 65 er en ekstra hård stiv plast tilføjet cirka 2 cm op af overdelen fra sålen, denne plast sørger for der ikke tabes unødig energi når man skifter retning og ligger vægten på ydersiden af foden.

Ved landinger og afsæt er det vigtigt med optimal stødabsorbering og overførsel af energi. Dette sørger Power Cushion for. Power Cushion har en høj bounce effekt, hvilket vil sige det funger lige som et hoppebold materiale. Dette sørger for man kommer hurtigere videre til den næste bold.

Mellemsålen er lavet i det samme skummateriale som bruges i elite skoen Yonex Shb 02. ToughBrid light, som er det mest stødabsorberende skummateriale i Yonex badmintonsko til dato. Sammen med den stødabsorberende effekt er ToughBrid light også utrolig let, hvilket sørger for mindre træthed og mindre negativ påvirkning af muskler og led i løbet af kampen.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveLilla
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil