Yonex SHB 65 Z Sort

Yonex SHB 65 Z Sort

Yonex SHB 65 Z sort er en af de mest alsidige badmintonsko på markedet. Med en række af teknologier henvender den sig til dig som ønsker en god all-round badmintonsko. Shb 65 Z er den først badmintonsko med Power Cushion +, som giver dig 25% mere stødabsorbering og 12% mere energi i næste bevægelse sammenlignet med traditionel Power Cushion. Forfoden er forstærket på ydersiden og hen over forfoden med Lateral Shell teknologi, som giver dig bedre støtte ved fra side til side bevægelser, så du ikke mister energi når du skifter retning.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
allround normal
Begrænset antal på TILBUD

1 199,00 kr

-41%

699,00 kr

- +

 
Mere info

For at skabe en god all-round badmintonsko som Yonex SHB 65 Z er det nødvendigt at kigge på de forskellige spilletyper og de bevægelser der er flest af i badminton. Langt de fleste bevægelser i badminton er retningsskift. Hvilket stiller store krav til hvordan støtten i forfoden er lavet. På Yonex SHB 65 Z er en ekstra hård stiv plast tilføjet cirka 2 cm op af overdelen fra sålen, denne plast sørger for der ikke tabes unødig energi når man skifter retning og ligger vægten på ydersiden af foden.

Ved landinger og afsæt er det vigtigt med optimal stødabsorbering og overførsel af energi. Dette sørger Power Cushion + for. Power Cushion har en høj bounce effekt, hvilket vil sige det funger lige som et hoppebold materiale. Dette sørger for man kommer hurtigere videre til den næste bold. Power Cushion + er 25% mere stødabsorberende en almindelig Power Cushion og giver 12% mere tilbageførsel af energi.

Mellem forfod og hæl er der tilføjet en carbon plade der sørger for god stabilitet ved landinger og afsæt. Dette aflaster foden og mindsker chancen for vrid og overbelastning af fodled og svang.

Mellemsålen er lavet i Toughbrid Light som er Yonex's mest stødabsorberende mellemsål materiale til dato. Dette skum materiale har en høj stødabsorberende effekt kombineret med en mere stabil struktur der igen giver mere stabilitet ved landinger og afsæt.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveSort
Skoens pasformNormal
Type - skoAll-Round
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web