Yonex SHB SC5 Lx

Yonex SHB SC5 Lx

Yonex SHB sc5 er en badmintonsko med fokus på optimal stødabsorbering. Sålen er 2mm højere end på en normal badmintonsko hvilket reducere stød til knæ og hofte med op til 20%. Samtidig er der i svangen på SHB sc5 en kile af et lidt hårde skummateriale der sørger for at man ikke falder så meget ind ad på foden i tunge landinger, så knæene ikke belastes så meget. I hæl og forfod er Yonex’s patenterede PowerCushion stødabsorbering indlagt, hvilket sørger for optimal dæmpning ved tunge landinger og afsæt. Kombineret med den tykkere sål er dette skoen til spilleren der gerne vil passe på kroppen.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

absorbering
juletilbud

1 099,00 kr

-60%

439,60 kr

- +

 
Mere info

Yonex SHB sc5 er lavet til spilleren der har brug for ekstra støtte og især stødabsorbering. Sålen er 2mm højere end almindelige badmintonsko såler, hvilket reducere stød til knæ og hofte med op til 20%

Mellemsålen er lavet i Toughbrid. Hvilket er det mest stødabsorberende og holdbare skummateriale Yonex har udviklet til dato. Toughbrid giver optimal stødabsorbering i hele kampen, fordi skummen ikke så hurtigt bliver trådt flad. Mere stødabsorbering giver mindre træthed og mindre chance for skader og overbelastning.

Når man lander på hælen af foden og ruller fremover har foden en tendens til at vride sig lidt indad. Cirka 70% af befolkningen har dette, som kaldes over-pronation. Denne bevægelse belaster knæ og hofte og kan derved give smerter. I SHB sc5 er der på indersiden af skoen en lille grå trekant af en skum der er en smule hårdere en den bløde skum hele sålen er lavet i. Denne indsætning af den lidt hårde skum kender man fra løbesko og tanken er den samme i SHB sc5. Kombinationen af blød skum og en lidt mindre blød skum i svangen retter fodens bevægelse op og sørger for mindre belastning på knæ og hofte.

Ydersålen er med det velkendte Hexagrip mønster, som giver maksimal greb i banen ved alle slags badmintonbevægelser. Kombineret med round sole, som er en afrunding af hælen, så foden naturligt ruller fremover når man lander på hælen. Også på indersiden af forfoden er sålen rundet op, så man står fast selvom man kun træder på indersiden af storetåen.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder
DesignBadmintonsko
FarvePink
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil