W Yonex Aerus 2 mint

W Yonex Aerus 2 mint

Yonex Aerus 2 er videreudviklingen af Aerus skoen som er den letteste badmintonsko i verden. Med en vægt på 270g fortsætter Yonex med at flytte grænserne for badmintonsko. Udviklingen på Aerus 2 ligger i en overdel der er væsentlig mere stabil og slidstærk. Hele overdelsmaterialet er lavet om og består nu af Durable Skin Light, som har samme blødhed som gummi, men støtte som hård plastik. Derved opnår Yonex Aerus 2 både en sublim pasform og en formidabel støtte. Samtidig er der tilføjet Tough Guard IV i forfoden som kan modstå ekstrem slitage når foden trækkes hen over gulvet.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

hurtighed

1 099,00 kr

1 499,00 kr

-400,00 kr

- +

 
Yderligere information

Yonex Aerus 2 er en kærkommen udvikling af den meget populære Yonex Aerus badmintonsko. Vi har alle været fascineret af de ultra lette sko, men langt de fleste har også måtte sande at de ikke har kunne stå distancen hvad angår brug og slitage hvis man spiller meget badminton.

Dette problem er løst med den nye Yonex Aerus 2, hvor overdelen er lavet i et nyt materiale, Durable Skin Light. Dette materiale er meget blødt og smidigt, men samtidigt meget stærkt, hvilket giver stor stabilitet i fra side til side bevægelser, uden at badmintonskoen bliver for stiv.

En anden tilføjelse er Tough Guard IV som er et forbedret plastmateriale der sidder på indersiden og hen over det forreste af Aerus 2. Disse steder er der hvor man slider sine badmintonsko når man går frem til nettet og slæber den bagereste fod en smule hen af gulvet. Med Tough Guard IV forlænges holdbarheden på dine badmintonsko markant.

En sidste forbedring er Toe Assist Shape som er en udvikling af faconen på Yonex Aerus 2. Dybdegående analyse har vist at storetåen belastes klart mest når man skifter retning og derfor er der i Yonex Aerus 2 badmintonsko tilføjet en lille smule mere plads på indersiden af foden ved storetåen. Denne tilføjelse giver bedre greb i banen og mindsker belastningen på storetåen. Samtidig er hælen lavet en smule smallere for at give maksimal støtte i tunge landinger.

Alt i alt må vi sige at Yonex Aerus 2 er den perfekt badmintonsko til spilleren der ønsker en let og fleksibel badmintonsko uden at gå på kompromis med stabiliteten.

 
Produkt information
MaterialeSyntetisk læder
DesignBadmintonsko
FarveMintgrøn

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil