Yonex ben sleev 2stk

Yonex Sleeves ben 2stk

Kompression sleevs giver op til 40% mere blod til lægmusklen og derved op til 5% bedre ydeevne. En anden vigtig funktion er at sleeves stabilisere musklen og mindske træthed og kramper. Brug dem også efter træning for at fjerne affaldsstofferne hurtigere. Str måles omkring lægmusklens største sted. 

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Begrænset antal på TILBUD

299,00 kr

-16%

249,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
Mere info

Kompressionsbeklædning bygger på en reflex i kroppens muskelsystem. Ved at udnytte denne kan man tilføre mere blod og derved mere ilt til musklerne og hurtigere fjerne affaldsstoffer. Dette giver øget udholdenhed og mindre tendens til kramper. Samtidigt støtter kompressionsbeklædningen led og muskler, så koordination og præcision i bevægelser øges.

Den reflex man udnytter er en der sidder i muskulaturen omkring blodårene der føre iltet blod til musklerne. Disse blodåre hedder arterier og løber dybt, under musklen. Omkring alle arterier sidder et bånd af muskler der kan variere hastigheden og mængden af blod der passere igennem. Ved at øge trykket omkring blodårene ved hjælp af CEP’s graduerede kompressions teknologi får man musklerne til at mindske trykket omkring blodåren og derved bliver det muligt at pumpe mere blod hurtigere igennem, hvilket giver musklen adgang til mere ilt og hurtigere fjernelse af affaldsstoffer. Mere ilt gør at musklen ikke så hurtigt bliver træt og derved kan man træne længere og hårde.

Når musklen har brugt ilten i blodet skal den af med blodet igen, det gør den igennem de små blodåre der løber i mellem huden og musklen også kaldet for vener. For hurtigere at få blodet væk fra musklen er kompressionen størst omkring anklen og bliver så gradvis mindre jo tættere man kommer på knæet. Derved opnår Cep en tragt-effekt som skubber blodet hurtigere væk fra musklen.

Udover at øge tilførslen af blod til musklen og dermed ilt er CEP strømper og sleevs også stærkt svedtransporterende, faktisk så svedtransporterende at de virker kølende hvilket giver musklen bedre muligheder for at arbejde da temperaturen ikke stiger så hurtigt.

 
spec
MaterialeNylon / Polyester
DesignEnsfarvet
FarveSort
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web