Knæstrop

Knæstrop

Knæstroppen bruges ved smerter øverst på skinnebenet, lige under knæet også kaldet springer knæ. Knæstroppen fjerner trykket på det skadet sted og derved smerterne.

Flere detaljer

Ny vare

150,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
Mere info

Mange badmintonspillere får ondt lige under knæet, dette skyldes at den store lårmuskel sidder fast her øverst på skinnebenet. Når man fx tager et skridt frem til nettet og skal tilbage igen bruger man den store lårmuskel og dette giver et kæmpe træk her hvor den sidder fast. Mange får en hård kugle af kalk på det skadet sted og kan ikke sidde på knæet uden det gør ondt. Det eneste man kan gøre for at afhjælpe smerten er at fjerne trykket fra det skadet sted, dette gøres ved at spænde en knæstrop omkring benet lige over skaden, altså mellem knæskallen og det skadet sted. Dette fjerner trykket fra det skadede sted og derved smerten. Har man først fået en kalk-bule kan denne ikke fjernes igen.

 
spec
FarveSort
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil