Ny Z-strike fra Yonex

Ny Z-strike fra Yonex

Køb Duora Z-strike her

Yonex Duora Z-strike har verdenspræmiere i starten af februar 2017 og bliver den nye badmintonketcher som den danske superstjerne Victor Axelsen skal spille med fremadrettet. Victor har indtil nu spillet med Arcsaber 11, som efter sigende snart udgår. Og datoen hvor Arcsaber 11 udgår kommer nu efter vores overbevisning nu tættere på, da der ikke er flere top-spillere tilbage der spiller med den ellers ikoniske ketcher.

Duora Z-strike byder på flere nye teknologier og efter at have haft Z-strike i hånden kan vi hos Sport-net.dk godt forstå hvorfor Victor skifter til denne ketcher. Duora Z-strike er en af de badmintonketcher der bare føles helt rigtig når man får den i hånden. Den neutrale vægtbalance og det mindre ketcherhovede giver en følelse af kontrol og hurtighed helt uden man behøver at spille med den. Og når man har spillet med den er der ikke en finger at sætte på den oprindelige fornemmelse. Som Lee Chong Weii siger om Duora 10 ”Ketcheren føles som om den bliver et med min arm” Og denne fornemmelse er forstærket i den nye Yonex Duora Z-strike.

Som vi kort har nævnt spillede Victor med Arcsaber 11 før han skiftede til Duora Z-strike og der er en del ligheder mellem de 2 modeller der gør et skifte nemt for alle der spiller med Arcsaber 11. For det første så er vægtfordelingen neutral i begge ketcher, hvilket giver en god all-round badmintonketcher med en høj grad af kontrol. Et andet fællestræk er det stive skaft, strenget taget så er skaftet på Duora Z-strike ekstra stift, men da skaftet er lavet ultra tyndt har det under spil den samme stivhed som Arcsaber 11, som har stift skaft.

Den først nye teknologi i Yonex Duora Z-strike er de nye Duora Gromments som er placeret i toppen af ketcherhovedet. De øverste 8 huller til strengene er sat sammen i en bumper hvor hullerne er lavet tykkere og stivere på den ene side, end på den anden side. Dette giver ekstra stivhed i rammen når man slår med forhåndssiden og ekstra fleksibilitet når baghåndssiden bruges. Alle spillere har nemmere ved at generere fart i forhånden, hvilket er det princip Duora serien bygger på og ved at forfine denne tankegang helt ned i hullerne til strengen opnår man endnu større fordel af Duora badmintonketcherne.Duora Gromments

Den anden nye teknologi er et mere elastisk grafit materiale kaldet Hyper-MG, som er bygget ind i den nederste del af ketcherhovedet for at giver ekstra katapult effekt i det flade spil hvor man ikke har så stort et sving i forhold til smash. Hyper-MG har 8,6% mere katapulteffekt end traditionel Ekstra High Modules Grafit som benyttes i resten af ketcheren.

Som en sidste teknologi der adskiller Z-strike fra de andre ketcher i Duora serien, er et mindre ketcherhovede. Yonex har for vane at lave ketcherhovedet mindre i deres top-top modeller og Z-strike er ingen undtagelse. Denne tendens startede med lanceringen af Arcsaber Z-slash for over 6år siden og er fortsat med Z-force og Z-speed. Det mindre ketcherhovede mindsker vindmodstanden og giver derved ekstra power i alle slag, samt hurtigere reaktion. Der er dog også en klar ulempe og det er at sweetspot (punktet hvor man opnår mest kontrol og power i ketcherhovedet) bliver mindre og dette stiller krav til spilleren der spiller med Z-strike. Hvis man ikke er så træfsikker vil man, sammenlignet med en almindelig badmintonketcher, blive straffet mere ved urene slag, når man spiller med Z-strike. Til gengæld vil man hvis man er meget træfsikker blive rigeligt belønnet med mere fart og præcision i alle slag.

For at mindske ulempen ved det mindre ketcherhovede har Yonex Duora Z-strike Horizontal A-Concept i toppen af hetcherhovedet hvilket giver et større sweetspot i toppen af hovedet. I stedet for at bore hullerne til tværstrengene i toppen af hovedet i en 90graders vinkel i forhold til rammen har Yonex boret dem så de følger tværstrengens bane, hvilket giver øget frihed i strengen og derved mere trampolineffekt og et større sweetspot.

Hos Sport-net.dk er vi begejstrede for den nye Yonex Duora Z-strike og vil anbefale den til alle ekspert ungdomsspillere og seniore, som søger en høj grad af kontrol i deres spil. Hvis man allerede spiller med Arcsaber 11 vil det være en god ting at overveje Duora Z-strike næste gang man skal ud og købe ny badmintonketcher, da de ligner hinanden meget og Z-strike er det næste skridt for en Arcsaber 11 spiller.

Tilføjet den 2017-02-06 af J.H. Badminton 0 4066

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web