Yonex Voltric FB

Yonex Voltric FB

Køb Yonex Voltric FB her

Yonex Voltric FB lanceres i starten af februar 2017 og er en kærkommen tilføjelse til den meget populære Voltric ketcherserie fra Japanske Yonex. FB står for Flash Boost hvilket indikere en eksplosion af fart. I udviklingen af Flash Boost, som vi først så i Arcsaber serien i 2014, presser Yonex den totale vægt af badmintonketcheren helt ned på 73g.

Ved at presse vægten så langt ned er det muligt at opnår en ekstrem hurtig ketcherføring, som især kommer tilgode i det flade og defensive spil. Da vi første gang så Flash Boost i Arcsaber serien, som er en neutral vægtet ketcher serie, var det klart at en så let ketcher ville give mindre slagstyrke, da der ikke var så meget vægt bag bolden når badmintonketcheren var så let. Tanken fra Yonex den gang var at den hurtigere svinghastighed ville gøre det op for denne manglende vægt og derved stadig kunne opnå power i de tunge slag. Dette var dog ikke tilfældet og kombineret med at rammen generelt var skrøbelig og knækkede let gjorde at det aldrig blev en badmintonketcher som blev populær hos topspillerne og heller ikke hos den almindelige spiller.

Nu skriver vi 2017 og efter vores mening har Yonex begået lidt af en genistreg ved at kombinere en hovedtung badmintonketcher med ultra lethed. Det er klart at med den nye Yonex Voltric FB søger Yonex at fjerne en af de markante ulemper der er ved at spille med en hovedtung ketcher. Generelt giver en hovedtung ketcher en langsommere reaktionstid i det hurtige og flade spil, men til gengæld meget mere power i de tunge slag. Med en ultra let hovedtung badmintonketcher vil reaktionstiden blive væsentlig bedre og dette giver en ketcher der vil være oplagt for mange double og singelspillere.

Voltric serien er karakteristisk ved at alle ketchere er hovedtunge og at de alle har den unikke Yonex teknologi kaldet Tri-Voltage-System som er en anderledes måde at tænke vægtfordeling, i hovedtunge badmintonketcher, på. Tri-Voltage-System adskiller sig fra andre teknologier ved at der sammen med vægt i toppen af ketcherhovedet også er tilføjet ekstra vægt i t-stykket. Ved at tilføje ekstra vægt i t-stykket mærkes ketchere ikke så tung, men man får stadig ekstra power i de tunge slag, da vægten er fordelt omkring hovedet på badmintonketcheren.

Black Micro Core

Den ekstra vægt i ketcherhovedet kommer fra tungsten som er et meget tungt materiale i forhold til hvad det fylder, så der skal ikke bruges ret meget for at opnå den ønskede effekt i en badmintonketcher. Tungsten er også brugt i Voltric FB, men da ketcheren er så let har det været nødvendigt at udvikle et nyt materiale som kunne give en bedre føling med bolden når svinghastigheden bliver højere. Dette materiale er kaldet BLACK MICRO CORE. BLACK MICRO CORE er et stift vibrationsdæmpende materiale, placeret på hver sin side af toppen på ketcherhovedet, som har en høj vægt i forhold til hvad det fylder, lige som tungsten. BLACK MICRO CORE giver herved en styrkelse af ketcherhovedet og mere føling med bolden da det absorbere vibrationer.

Skaftet på Yonex Voltric FB er stift hvilket stiller krav til svinghastigheden hos spilleren der bruger den. For at udnytte det stive skaft maksimalt skal man have en god teknik og en god kropsrotation i alle slag. Hvis man har disse ting på plads kan Voltric FB give ekstra fart i alle slag og lyn-hurtig reaktion i det flade spil.

Yonex Voltric FB kommer i 2 farver og i 2 vægtklasser. Farverne er grøn og blå, hvilket giver et hurtigt udtryk og en badmintonketcher som er nem at genkende. De 2 vægtklasser er de samme som vi kender fra Arcsaber FB, hvilket vil sige en 73g udgave og en 78g udgave. Den lette udgave vil vi anbefale til double og den ”tunge” udgave kan med fordel bruges til singel.

Tilføjet den 2017-02-06 af J.H. Badminton 0 4024

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web