Yonex shb 65 kongen af all-round badmintonsko

Yonex shb 65 kongen af all-round badmintonsko

Køb Yonex shb 65 her

Siden sin lancering i 2016 har Yonex shb 65 domineret badmintonverden både på top, midt og motionsniveau. Yonex shb 65 ex er aftageren efter den ikoniske shb 87, som også var en top all-round badmintonsko fra 2013 til 2016.

Opbygningen af en god badmintonsko

Grunden til shb 65’s store succes skal findes i den grundlæggende opbygning af skoen. Som ved alle top badmintonsko fra Yonex er der i hælen 3-lags Power Cushion. De 3 lag er fordelt således at der i midten er originalt Power Cushion. Dette materiale har en høj rekryl effekt, hvilket vil sige at det kan sammenlignes med materialet en hoppebold er lavet af. Man har gennem tiden lavet en del test med dette materiale og den der er mest kendt er æg testen. Her lader en medarbejder, fra Yonex’s R&D badmintonsko team, et æg falde 7 meter ned på en pude af Power Cushion, hvorefter den hoppe ganske uskadt 4 meter op i luften igen. Denne test beviser at Power Cushion i Yonex shb 65, og alle andre badmintonsko fra Yonex, både er ekstremt skånsomme for kroppen, men samtidig også giver et hurtigere afsæt og lader spilleren komme hurtigere videre på banen.

Uden om den originale Power Cushion er der tilføjet et lag mere stabil Power Cushion. Denne sandwich struktur giver en mere stabil stødabsorbering og et mere kontrolleret afsæt af energi, hvilket er nødvendigt for at kontrollere de tunge bevægelser som shb 65 ex udsættes for når man for eksempel tager et langt skridt til nettet.

Shb 65 ex overdelen

I overdelen minder Yonex shb 65 meget om en klassisk Yonex badmintonsko. Med klassisk tænker jeg på en overdel lavet i syntetisk læder og en pløs i åndbar meshnylon. Der er gennem de sidst mange år blevet udviklet mange forskellige materialer til at forstærke og især gøre overdelen lettere på sportssko. Langt de fleste har stifte bekendtskab med fodboldstøvler og løbesko der har en vævet overdel eller en overdel der er limet sammen af flere forskellige små lag. Disse teknologier benytter Yonex sig også af, men det er kun i de badmintonsko der har stor fokus på enten lethed eller stabilitet. Med en all-round badmintonsko som Shb 65 er en overdel i kunstlæder den perfekte kombination af stabilitet og lethed.

For at forstærke shb 65 ved retningsskift har Yonex tilføjet en coating af plast på ydersiden af forfoden. Når man skifter retning, som man konstant gør i badminton, er det vigtigt at man ikke glider rundt i skoen og at skoen ikke giver sig, så man mister energi før man kan skifte retning. Når man skifter retning ligger man alt vægt på ydersiden af forfoden og det er dette pres som Yonex gerne vil hjælpe med at mindske. Den hårde plast kaldes for Laterel Shell og den sørger netop for bedre stabilitet og mindsker tabet af energi.

Bruges af de bedste

Yonex badmintonsko og især shb 65 ex benyttes faktisk af mange topspillere. Selvom den ikke betegnes som en top badmintonsko så er der faktisk en lang række af verdensstjerner der benytter shb 65. Som den mest kendte kan nævnes Viktor Axelsen, som spiller i shb 65 silver. Derudover spiller mange af de andre danske topspillere også i 65’eren. Blandt andet Camilla Ryter Juhl og Kristina Pedersen. For at slå helt fast hvor meget spillerne elsker denne badmintonsko så kan der nævnes at den fremadstormende herresingel spiller Andersen Antonsen som er sponsoreret af Forza også spiller i Yonex shb 65. Dog har han på grund af sin sponsorkontrakt malet den helt hvid og sat tape over logoet. At en spiller der er sponsoreret af et andet mærke vælger at spille i en Yonex badmintonsko bevidner hvor høj kvalitet denne sko har.

Tilføjet den 2017-04-10 af J.H. Badminton 0 4448

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web