Badmintonsko til en bred fod

Badmintonsko til en bred fod

Køb Yonex SHB 65 her

Vælg en sko der har en bredere sål

I langt de fleste tilfælde vælger man en sko der har en blød overdel der kan udvide sig så den passer til en bred fod. Dette er dog langt fra optimalt, da en almindelig badmintonsko med en blød overdel stadig vil have en sål der har normal brede. Det vil sige at sålen ikke er lige så bred som foden og derfor vil overdelen komme til udvide sig ud over sålen. Så man får en sko hvor foden stikker ud over sålen, dette giver en badmintonsko der er bliver mere ustabil ved retningsskift og hurtige bevægelser samt landinger og afsæt. Når man skifter retning ligger man alt vægt på ydersiden af forfoden go hvis foden i forvejen hænger ud over sålen vil det give en øget risiko for at få overbalance og vride om. Derfor er det super vigtigt hvis man har en bred fod at man vælger en badmintonsko der har en bred sål, så hele foden kan være på sålen og ikke stikker ud over siden når skoen er gået til.

På den anden side er det også vigtigt at man kan snøre badmintonskoen så godt fast at foden ikke rykker sig fra side til side inde i skoen. Det er derfor vigtigt at man kun vælger en ekstra bred badmintonsko hvis man virkelig har en bred fod. En god indikator for at man har en bred fod er at man altid skal gå sine sko til før man føler at de passer som de skal. Og hvis man har en tendens til at ens fod stikker ud over siden på ens sko generelt bør man vælge en badmintonsko til en bred fod.

Yonex shb 65 wide

Yonex har som en af de eneste producenter af badmintonsko taget hånd om de spillere der har brug for en badmintonsko til en bred fod. Yonex shb 65 wide er en bred udgave af den meget populære badmintonsko shb 65 ex. Yonex shb 65 wide er en nøjagtig kopi af den almindelige 65’er, blot med en bredere sål under forfoden.

Grunden til shb 65 er en meget populær Yonex badmintonsko skal findes i den generelle opbygning hvor sålen rummer 3-lags Power Cushion i hælen og 1-lags Power Cushion i forfoden. Denne kombination af stødabsorbering bruges også i de absolutte top badmintonsko fra Yonex, som koster over 1000kr. Udover den god sål er overdelen lavet i syntetisk læder som giver en god stabilitet og samtidig former sig efter foden.

For at øge åndbarheden i shb 65 wide er pløsen lavet i meshnylon og der er lavet huller oven på forfoden. Meshnylon er et syntetisk materiale der er vævet i 3 lag. Det inderste lage er vævet som en svedtransporterende t-shirt for at fange sveden og sende den videre væk fra foden. Det midterste lag har lidt grovere vævning for at give sveden plads til at fordampe og det yderste lager har en endnu grovere vævning med større huller igen for at der skal kunne komme luft til det midterste lag og derved speede fordampningen af sved op.  

Fordele ved en sko der passer i bredden

Når du spiller i en sko der passer til bredden på din fod vil du opleve at du vil kunne skifte retning hurtigere fordi du ikke mister energi ved at din fod hænger på ydersiden af skoen. Samtidig vil det mindske chancen for vridskader markant, da den støtte der er indlagt i forfoden på en god Yonex badmintonsko, som Yonex shb 65 wide, vil blive udnyttet 100%. Så hvis du har en bred fod bør du altid sørge for at finde en badmintonsko der passer til en bred fod, den rigtige sko vil løfte dit spil og din hurtighed, hvilket vi resultere i bedre spil.

Tilføjet den 2017-04-21 af J.H. Badminton 0 3552

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web