Lette håndboldsko

Lette håndboldsko

Er du fløjspiller eller ønsker du en håndboldsko der er letter og mindre stabil, så er der et par ting du skal gøre dig klart inden du vælger hvilken model det skal være.

Er lethed altid at foretrække

Det korte svar er nej, faktisk er stabilitet det vigtigste i håndboldsko. Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige at stabilitet er det vigtigste i alt fodtøj til indendørssport. Grunden til dette er at indendørssport ofte er karakteristisk ved at der er mange retningsskift. Håndbold er ikke en undtagelse og derfor er der et par ting der gerne skal være styr på før du vælger en let håndboldsko.

  1. Din håndboldsko skal side tæt på foden, så det ikke er muligt at glide rundt i den. Og så skal overdelen ikke være lavet i et alt for elastisk materiale, så foden kan komme til at stikke ud over sålen når du lægger vægten på ydersiden af foden.
  2. Din nye håndboldsko skal være designet til håndbold, eller som minimum indendørssport. Det må ikke være en løbesko, eller anden former for udendørssko, da disse typisk er højere i sålen og derfor bliver meget ustabile ved retningsskift.
  3. Gør dig klart hvilken spillestil du har og hvor tungt du typisk lander på dine fødder når du skifter retning og lander efter hop. Jo tungere du er som person og jo tungere du lander, des meres stabilitet skal du bruge.
  4. Får du nemt vridskader, hvis ja, så bør du vælge en stabil håndboldsko frem for en lettere model med mindre stabilitet.

Disse ting taget i betragtning, så findes der mange lækre lette håndboldsko på markedet. Det er blot vigtigt at du er opmærksom på om en stabil eller let håndboldsko er det bedste for dig.

For at være sikker på du får den rette håndboldsko har vi hos Sport-net.dk 30 dages tilfredshedsgaranti på alle håndboldsko, hvilket betyder du må spille i dine nye sko i 30 dage og er der noget du ikke er tilfreds med eller som ikke passer til din spillestil, så bytter vi dem til en anden model der passer bedre til din spillestil.

Har du nogen spørgsmål omkring dine nye håndboldsko, så giv os et ring, skriv til os på chatten eller send os en mail, så finder vi den bedste løsning til dig.

Tilføjet den 2017-05-01 af J.H. Håndbold 0 2567

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil