Mizuno 2017 håndboldsko sneakpeak

Mizuno 2017 håndboldsko sneakpeak

Vi har købt ind til den nye håndboldsæson og derfor vil vi gerne give dig et lille sneakpeak på hvilke Mizuno modeller og farver du kan finde på vores webshop fra Juni 2017.

Den store nyhed

Mizuno Wave Mirage, som har været flagskibet i den lette kategori af håndboldsko har fået en stor opdatering. Både sålen og overdelen har fået et kæmpe løft, hvilket har givet en meget mere tidssvarende håndboldsko til spilleren der ønsker en letvægtssko. Sålen er lavet i Pownce skumateriale, som er 10% letter end AP+ som benyttes i de mere stabile sko og så er overdelen lavet næste uden syninger.

Generelt er den største ændring at overdelen nu er blevet lige som en sok, ligesom man kender det fra Nike top fodboldstøvler. Der er stadig snørebånd så det er muligt at snøre skoen ekstra til, men der er ikke en pløs som man finder på almindelige Mizuno håndboldsko.

Wave Lightning og Wave Stealth

De to efterhånden gamle kendinge, Stealth og Lightning har gennem de sidste mange sæsoner bevist at de høre til i den absolutte top, hvad angår håndboldsko og derfor er der ikke til sæsonen 2017 lavet om på teknologien i disse 2 Mizuno håndboldsko.

Der er kommet lidt mere spil i farverne til den nye sæson og så er der som noget nyt også kommet en meget neutral sort og hvid udgave af Wave Lightning.

Vi ligger alle de nye farver og modeller op på webshoppen i løbet af sommeren, så det er muligt at preorder alle de nye Mizuno håndboldsko, så du er sikker på at få dine nye Mizuno sko lige så snart de lander på vores lager sidst i juni / start august

Tilføjet den 2017-05-04 af J.H. Håndbold 0 2751

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil