Rejs sikkert med din badmintontaske

Rejs sikkert med din badmintontaske

Når man skal ud og rejse med sin badmintontaske er der flere ting man skal være opmærksom på.

De udsatte dele i din badmintontaske

En af de vigtigste ting man har som badmintonspiller er ens badmintonketcher og hvis man skal ud og rejse, så er det en god ide at tage sine forholdsregler. En badmintontaske er langt fra lige så robust som en kuffert og derfor kan dine ketcher nemt blive udsat for vrid og tryk, når din taske bliver fragtet rundt i lufthavnen og læsse på flyver, bus og så videre. Faktisk er nogen top spillere begyndt med at sende deres ketcher i en papkasse med for eksempel GLS eller DHL, så man er sikker på at der ikke sker noget med ketcherne.

For os almindelige badminton entusiaster der blot vil have vores udstyr med til fx La Santa får du her et par små fif til at få dit grej og din badmintontaske helskindet frem til den næste destination.

  1. Opstrengningen er med til at stabilisere ketcherhovedet, men hvis du har en meget hård opstrengning, vil det være en fordel at klippe den op, da der så ikke skal meget tryk til før rammen kan knække
  2. Håndbage, hvis det er muligt, så tag dine ketcher med som håndbage, i stedet for at de ligges i din badmintontaske, på denne måde er du sikker på der ikke sker dem noget.
  3. Fyld din badmintontaske helt op. Hvis dine ketcher er det eneste der har samme højde som din badmintontaske, så vil de også automatisk modtage alt trykket hvis der stilles noget oven på din taske. Derfor er det en god ide at pakke så meget tøj og sko i din badmintontaske som muligt, så det kan tage noget af trykket.
  4. Stil dine sko på højkant. Hvis du bruger en forholdsvis stor størrelse i badmintonsko kan du med fordel stille dem på højkant i badmintontasken. Sålen på en badmintonsko er mere stiv end tøj og vil derfor bedre kunne tage imod vægten fra tasker der stilles oven på din under transport. Det er vigtigt at du stiller dem på højkant i den ende hvor du har hovedet på ketcheren.
  5. Tyveri. Sportsudstyr kan koste mange penge og især det udstyr vi bruger i Danmark kan være næsten umuligt at betale sig fra som almindelige lønmodtager i andre lande. Derfor er det en god ide, som alt andet bagage at bruge en taske der har mulighed for at man kan låse den. Flere top badmintontaske fra Yonex og Forza har dobbelt lynlåse der kan sættes en hængelås på.

Udover disse små fif er det altid en god ide at sørge for at have en detaljeret liste over hvad man har i tasken for at man kan være sikker på at få det rette beløb i erstatning hvis nu uheldet skulle være ude.

Hvis du har spørgsmål ang. vores badmintontasker, så ring til os, mail os eller chat med os. Så vil vi svare på dine spørgsmål og finde den rette løsning til dig. Go’ rejse : )

Tilføjet den 2017-05-07 af J.H Badminton 0 4370

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Relaterede artikler

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web