Badmintontaske kontra rygsæk

Badmintontaske kontra rygsæk

Når man skal til og fra badminton skal man naturligvis have noget man kan bære sine badmintonsko, ketcher og tøj i. Der findes mange måder at bære sit badmintonudstyr på, men vi anbefale kun 2 måder.

Badmintontasken

Næste 100% af alle badmintonspillere bruger en decideret badmintontaske. En traditionel badmintontaske er udformet som en badmintonketcher og har derfor en lang smal form. Tøj sko og andet tilbehør ligges så i 1 eller 2 rum, som har same længde og brede som rummet til ketcherne. På disse tasker er der ofte skuldre stropper, så man kan bære den store taske som en rygsæk. Der er en hel række fordele ved en traditionel badmintontaske:

  1. Der er ingen steder din ketcher stikker ud af tasken, så den kan ikke hænge fast i noget når man cykler eller går rundt.
  2. Der er masser af plads til tøj og sko, da man har en lang taske, da den skal passe til formen fra ketcheren.
  3. Til stævner og overnatninger er det ikke nødvendigt at have flere tasker med, da der sagtens kan være plads til ekstra tøj, håndklæde osv.
  4. Man ser super prof ud med en traditionel badmintontaske, da det er den slags alle top spillerene også bruger.

Badmintonrygsækken

Der har givetvis altid været spillere der har brugt en rygsæk som badmintontaske og har haft håndtaget på ketcherne til at stikke ud igennem lynlåsen. Problemet med at have ketcheren til at stikke ud af lynlåsen på rygsækken er at lynlåsen kan blive træt og åbne sig når man går eller cykler med den og der er ikke noget være end at finde ud af man har mistet halvdelen af sit udstyr i bussen på vej hjem fordi ens lynlås er sprunget op.

For at løse dette problem har tennis, squash og badmintonmærkerne lavet forskellige badmintontasker der er udformet som en rygsæk, men hvor der er lavet et special rum til ketcheren som har sin egen 2-delte lynlås, så ketcheren ikke skal ligge mellem to låse i den samme lynlås. Fordelen ved at bruge en rygsæk som badmintontaske er mange:

  1. Du har plads til sko og lidt tøj, så der ikke er en masse tom-rum i din taske.
  2. Den er meget lettere og mere handy end en stor traditionel badmintontaske.
  3. Hvis du ikke er så høj, så er en rygsæk meget nemmere at cykle med.

Lige meget om du vil have en traditionel badmintontaske eller en badmintonrygsæk, så har vi den rette til dig. Er der noget du er i tvivl om så giv os et ring, send en mail eller fang os på chatten nederst i højre hjørne, så finder vi den rette badmintontaske til dig. Du kan se hele vores udvalg af tasker på dette link: Badmintontaske

Tilføjet den 2017-06-10 af JH Badminton 0 4495

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web