Badmintonketcher fra Yonex ano 2016-2017

Badmintonketcher fra Yonex ano 2016-2017

Hvad er nyt fra Yonex i 2017. Der er ingen tvivl om at Yonex badmintonketcher er de ketcher med mest ny teknologi og også derfor er det meget nærliggende at tage en status på hvad der er kommet af nye ting i den sidste halvdel af sæsonen 2016-2017.

Forhånd / baghånd

Helt ærligt, så må jeg tilstå at jeg ikke havde den store tiltro til det banebrydende forhånd-baghånd design der blev lanceret i Duoraserien i 2016, men min tvivl er blevet gjort til skamme og 2016-2017 blev for alvor sæsonen hvor en stor mængde af spillere har taget denne serie af Yonex badmintonketcher til sig. Jeg må også indrømme at jeg selv er begyndt at spille med en Duora ketcher.

Z-strike

Lige netop Duora serien fra Yonex ligger navn til den største nyhed på badmintonketcher fronten i 2017. Med Viktor Axelsen og Caroline Marin som ambassadører for den nye Duora Z-strike er ikke kun drysset stjernestøv over den nye Yonex badmintonketcher, den er allerede blevet et ikon. Med det mindre ketcherhovede og den neutrale vægtfordeling er det den perfekte kombination af de 2 stjernespilleres tidligere ketcher (Nanoray Z-speed og Arcsaber 11).

Voltric FB Flash Boost

Den anden store nyhed er en tilføjelse til den hovedtunge ketcher serie Voltric. For år tilbage kom Yonex med den ultra lette Arcsaber FB som kun vejede 73 gram. Det var en neutralvægtet badmintonketcher som især var egnet til den hurtige doublespiller. Den slog dog aldrig helt igennem på den internationale sene og den almindelige spiller der spiller både double og singel miste simpelthen for meget power i det det tunge angrebsspil. Ved at kombinere den lave vægt med en hovedtung vægtfordeling har Yonex set fra et teknisk synspunkt lavet en fantastisk ketcher. Den lave vægt kombineret med en hovedtung vægtfordeling giver nu meget mere power og gør Voltric FB til en meget mere alsidig badmintonketcher.

Efteråret 2017

Vi ved at der kommer noget nyt på ketcherfronten fra Yonex til efteråret når den nye sæson starter, men om det er en ny serie af badmintonketcher, eller om det er et designløft på allerede eksisterende modeller er der ikke løftet sløret for endnu. Men en ting er helt sikkert og det er at de nye Yonex badmintonketcher kommer til salg på vores webshop, så følg med på side og de sociale medier, så opdatere vi dig lige så snart vi har nyt. 

Tilføjet den 2017-05-08 af J.H Badminton 0 4744

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Relaterede artikler

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web