Niveau
Spillestil
Mærker
×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Yonex badmintonketcher

499,00 kr. 999,00 kr.
Yonex Voltric PM er ketcheren til den gode motionsspiller eller øvede ungdomsspiller. Med vægtfordelingen hovedtung giver Voltric PM dig nem power i de tunge slag såsom clear og smash.Skaftet er medium stift hvilket...
599,00 kr. 999,00 kr.
Yonex Voltric 0.1 DG er lavet i ekstra stærk grafit, så den kan holde til hårde opstrengninger en almindelige badmintonketcher. Det betyder ikke du behøver strenge den hårde op, men blot at den er mere holdbar i...
149,00 kr.
Hvilken opstrengning skal du vælge? Er du i tvivl om hvilken opstrengning du skal vælge, så læs med her. Strenge: BG 80 gul (all-round), er en mellem tykkelse streng med en ru overflade, som giver et godt greb i...
Viser 1-3 af 3 element(er)

Yonex ketcher

Det Japansk ejede firma Yonex, er en storspiller indenfor badminton og i særdeleshed badmintonketcher.

De er kendt for, at sponsorere de største navne indenfor sporten og være firstmovers indenfor teknologi og udvikling. Yonex badmintonketcher henvender sig til alle spillere, lige fra nybegynderen til elite badmintonspilleren. Yonex ketcher er noget helt specielt, hvis man spørger badmintonentusiaster i Danmark. Yonex er verdens største og derfor førende producent af ketcher.

De 3 typer af Yonex badmintonketcher i 2018

Yonex fører i dag, 3 forskellige typer af badmintonketcher, som hver i sær henvender sig til de individuelle krav som forskellige typer af spillere har brug for.

Yonex Nanoray

Yonex Nanoray, er navnet på den hovedlette serie badmintonketcher, som hovedsageligt henvender sig til double og mixdouble spilleren. Den meget aerodynamiske ramme og den hovedlette vægtfordeling giver her en ketcherserie med mulighed for at dominere det hurtige flade spil. Der bliver færre og færre der bruger denne type af ketcher, men for dem hvor hurtighed og reaktion er nøglen til deres spil er Yonex Nanoray serien den helt perfekt makker.

  • Som flagskib i Nanoray serien har vi den berømte verdensrekordholder Nanoray Z-speed som har slået verdens hårdeste smash på 493 km/t, hvilket gør badminton til verdens hurtigste sportsgren. Hemmeligheden bag rekorden er et mindre ketcherhoved og ultra aerodynamisk opbygning. Samtidig er det den første ketcher som kan bøje bagover i hovedet og derved levere ekstra katapult effekt.
  • En anden markant model i Nanoray serien er Yonex Nanoray 900, som er opbygget som en almindelig ketcher, men med en mere stiv top, som for første gang gør det muligt at opnår større vinkel på slagene når bolden rammes helt i toppen af hovedet. Kombineret med det stive skaft og den hovedlette vægtfordeling er der her tale om det ultimative våben for spilleren der søger maksimal og knivskarp kontrol.
  • Sidst men ikke mindst har vi Yonex Nanoray GlanZ, som er den ultimative motionsketcher. Lavet af de bedste materialer og med fokus på at skabe maksimal længde for de spillere der ikke kan slå så langt. Normalt gør man en ketcher mere bred og stiv i bunden af hovedet og mere aerodynamisk i toppen. Men Nanoray GlanZ er lavet helt omvendt, nemlig tykkere i toppen og mere slank i bunden af hovedet. Denne konstruktion giver mere katapult effekt og derved maksimal længde på boldene.

Yonex Voltric

Yonex Voltric er den hovedtunge serie, der henvender sig særdeles godt til ungdomsspilleren, som ønsker mere power i de tungere slag såsom smash og cleare. Ulempen ved, at vælge en hovedtung badmintonketcher i en ung alder er at man mister lidt kontrol med ketcheren. Udover de unge spillere har stor glæde af ekstra power, så er der et utal af verdensstjerner der også elsker at spille med hovedtunge badmintonketcher. Som en ganske markant profil kan nævnes Lin Dan. Yonex Voltric serien henvender sig især til singel spillere og meget hårdtslående herre double spillere.

  • En af de markante profiler på Voltric ketcherne er Jan Ø, som spiller med Yonex Voltric 80 E-tune. Det altoverskyggende i Voltric 80 E-tune er sidst nævnte, E-tune. E-tune er 4 små klodser der kan sættes på ketcheren for at gøre den mere hovedtung og derved give mere power i slagene. Alt efter hvor mange klodser man sætter på og hvor de placeres kan man opnå op til 10% mere power i forhold til den rå ketcher uden klodser. Denne teknologi ligger også i Voltric 70 E-tune som til forskel fra 80'eren har et blødere skaft så den henvender sig til spilleren der ikke helt er på Jan Ø niveau endnu.
  • Nu nævnte vi ovenfor Lin Dan og det er derfor nærliggende at se lidt nærmere på hans ketcher valg. Yonex Voltric Z-force 2 hedder modellen, som også er top modellen i Voltric serien. Lige som Z-speed har Voltric Z-force 2 et mindre ketcherhoved for at minimere vindmodstanden. Selve udformningen er dog ikke lige så aerodynamisk, men det er fordi der er brug for stabilitet når man skal sving igennem med en hovedtung badmintonketcher.

Yonex Duora

Som det nyeste skud på stammen, har Yonex udviklet Duora badmintonketcher, som er specielt designet så den har en hovedform der gør den særdeles egnet til slag fra forhåndssiden og den modsatte side er egnet og designet til baghåndsslag. Duora badmintonketcher kombinerer elementer fra Voltric- og Nanoray-serien.

Forhånden er konstrueret med en box-frame, som er kombineret med et nyt materiale Nanometric DR, som tillader at rammen flexer en smule indad, som øger trampolineffekten i slaget og genererer ekstra fart i hver slag med forhånden.

Baghåndssiden er lavet mere aerodynamisk ved at benytte Aero-frame, denne rammekonstruktion er kombineret med endnu et nyt materiale kaldet Ni-TI Fiber, som har en høj kick-back effekt, når Ni-TI Fiber skubbes den ene vej vender det tilbage modsatte vej med 9% mere kraft, hvilket giver ekstra hjælp til baghåndsslaget.  

Yonex Duora Z-strike

I den nye Duora serie som over halvdelen af de Yonex sponsorerede top-spiller spiller med er der i 2018 blevet lanceret flagskibvet Duora Z-strike. Z-strike er lige som de andre Z-modeller med et mindre ketcherhoved for at minimere vindmodstanden og med et ekstra stift skaft der henvender sig til top-spilleren der søger maksimal kontrol.

Den velkendte konstruktion med en stabil forhåndsside og en ekstra aerodynamisk baghåndsside er blevet opgraderet med Duora bøsninger. Bøsningerne som er de plast dimser strengene går igennem har nemlig fået deres egen forhånds og baghåndsside. Ved at lave bøsningerne blødere på den ene side er det muligt at få dem til at give ekstra trampolin effekt til strengen og mere længde på bolden i baghånden. Til forhåndssiden er de mere stive hvilket giver mere kontrol til de tunge slag.

Du kan læse mere om Yonex Duora Z-strike her.

Ultra lette badmintonketcher

Brandet Yonex er også kendt for, at have konstrueret verdens letteste badmintonketcher Arcsaber FB (Flash Boost) som blot vejer 73 gram! (uden strenge!) Denne badmintonketcher, henvender sig særdeles godt til spilleren som søger, at spille kontra på modstanderens slag og på den måde vinde badmintonkampe. Eftersom ketcheren er så let som den er, gør at der stilles endnu større krav til spillerens teknik og styrke i armen, man skal have et utroligt hurtigt sving og time sit slag anderledes end man ville gøre med en ”normal” badmintonketcher.

Verdens hurtigste badmintonketcher

En anden rekord, som Yonex er kendt for, er at de havde den gamle og nu også den nyeste rekord for hårdeste smash, der nogensinde er slået. Denne rekord blev i første omgang sat af Tan Boon Heong fra Malaysia med Arcsaber Z-Slash og senere slog Tan Boon Heong sin tidligere rekord med Nanoray Z-Speed. Verdens rekorden for det hårdeste smash nogensinde ligger på 493km/t, denne rekord har været der siden 2013. 

Det er blevet muligt at slå den gamle rekord med hele 72km/t ved at tilføje nogle enkelte elementer til en aerodynamisk ramme. Yonex har valgt, at tilføje flexzoner i denne badmintonketcher, som gør, at når bolden træffes, så flexer ketcherhovedet og holder bolden længere tid i strengen, for derefter at sende bolden afsted med øget trampolineffekt.

Samtidig med dette, har Yonex valgt at gøre sweetspottet større ved at ændre i hvordan strengenes trækkes og vrides i denne ketcher. De tværgående strenge i toppen af ketcheren er boret vinkelret i, som fjerner vriddet fra strengen og stopper dens fleksibilitet. Sweetspottet i en badmintonketcher er der, hvor bolden opnår mest muligt fart og præcision.

 

Som man kan se, er der en Yonex badmintonketcher til enhver smag og ethvert behov. Hvis du søger mere inspiration kan du se vores fulde udvalg af ketcher på dette link: badmintonketcher

 

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu