Yonex Duora

Yonex Duora

Yonex Duora er en relativt ny ketcherserie fra Yonex. Ketcheren landede på markedet tilbage i 2016, og siden da er der sket en forsat udvikling i ketcheren, men de ældre modeller holder stadig. Duora serien fra Yonex var lavet til at erstatte den ældre ketcher serie Arcsaber.

Det særlige ved Duora serien er at ketchere i denne serie er blevet lavet med helt nye teknologier. Disse teknologier giver ketcheren en forhåndsside og en baghåndsside, så man får optimal støtte og hjælp i ens slag, såfremt man holder ketcheren korrekt, nu der er forskel på de to slagsider. Derudover er ketcheren også med særlig aerodynamiske teknologier, der giver hurtigere slag og endnu bedre kontrol i ens slag, uden det kræver ekstra energi. Derfor kan man nemt styre banen med en kraftfuld forhånd og en hurtig baghånd.

Verdensetteren Lee Chong Wei, der spiller med Duora, mener at spille med en ketcher i denne serie, er som at ketcheren er i et med armen, og bare en helt naturlig forlængelse. Dette gør sig gældende ved forhånd såvel som baghånd, og muliggør det at nå bolden højere på nettet.

I forhold til de teknologier der er i ketcher fra serien, Duora, så har samtlige ketchere, indlagt Dual optimum system. Det er denne teknologi der gør det muligt at have en forhåndsside og en baghåndsside i samme ketchere. Det der adskiller de to sider fra hinanden, er at forhåndssiden er en box ramme mens baghåndssiden er en aero ramme, og er derfor lavet i to forskellige materialer. Box rammen er lavet af et nyt materiale fra Yonex, nemlig Nanometric DR mens aero rammen er lavet af Ni-Ti fibrer.

Yonex Duora 10 Dark 2018

En Duora 10 ketchere er en mere avanceret udgave af Duora ketcheren, fordi den er særlig velegnet til de spillere der slår meget hårdt. Ketcheren og dens indlagte teknologier med forskellig forhånd og baghåndsside giver mulighed for at dominere banen, både med forhåndssmash og baghånds netspil. Denne ketcher henvender sig særligt til den meget øvede og meget dygtige spiller, fordi ketcheren har et stift skaft.

Yonex Duora 7

En Duora 7 ketcher er en ketcher der henvender sig til de øvet spillere, fordi den har et stift til medium skaft. Denne ketcher er en god all-round model, som giver en fordele i forhold til modstanderen. Det er fordele som meget kraftfulde forhånds clears og baghåndsmodtagelse. Dette er muligt med to forskellige styrker fordi ketchren har forskellige sider der hjælper spilleren.

Yonex Duora 77

Denne ketcher har et medium stift skaft og henvender sig derfor til en mere øvet spiller. Men ketcheren har en meget neutral vægtfordeling, og er derfor meget anvendelig for både singlespillere og doublespillere. Samtidig er ketcheren en god all-round ketcher, der giver ekstra styrker til ens forhånd og giver særlig længde til baghåndsslag. Dette er muligt på grund af de to forskellige teknologier ketcherens ramme er bygget med.

Yonex Duora 88

En Duora 88 ketcher er en offensiv ketcher der øger styrken særligt i forhånden og særligt farten i baghånden. Denne ketcher er også lavet med et stift skaft, og er derfor særdeles velegnet til en meget øvet spiller, særligt top-spillere. 

Yonex Duora 8XP

Denne Duora ketcher er lavet med et stift skaft, og er derfor særlig velegnet til de meget øvede spillere og top-spillere. Det særlige ved denne ketcher ud over dens to forskellige sider, forhåndsside og baghåndsside, så er ketcheren indlagt en teknologi der skåner armen, efter mange slag. Denne teknologi ”Vibslayer Carbon” er vibrationsdæmpende, og gør derfor at armene ikke selv skal dæmpe de viberationer og stød der forekommer ved et slag. En anden særlig ting ved ketcheren er systemet for hullerne til strengene er lavet om. Dette gør at ketcheren kan holde til en langt hårdere opstrengning, nemlig helt op til 15 kg. Denne hårde opstrengning giver spilleren mere kontrol, fordi fjerbolden hurtigere springer væk fra katcheren.

Yonex Duora Z-strike

En anden ketcher fra Duora serien er en Z-strike. Denne ketcher henvender sig særligt til top-spillerne, der gerne vil opnå fuld kontrol og hurtige slag. Derudover er ketcheren også til de meget øvede spillere, fordi skaftet på ketcheren er stift. Ketcheren er udover at have den karakteristiske forhånds- og baghåndsside også tilført ny teknologi. Denne teknologi er ”Duora Gromment” der øger præcision en slagene. Denne teknologi indebærer at øverst i ketcher rammen er de otte huller til strengene lavet relativt større på den ene side. Dette mindsker den katapulteffekt der særligt er ved forhåndsslag, og giver derfor ydermere præcision til ens forhåndsslag.

Yonex Duora 10 LT

Denne ketcher, Duora 10 LT er en viderebygning på den allerede meget populære ketchere Duora 10. Denne ketcher indeholder de samme teknologier som Duora 10, men er blevet tilført en lettere ramme, der gør ketcheren vejer mindre og en meget blødere følelse når fjerbolden rammes. Derudover er ketcheren også tilført den teknologi der er viberationsdæmpende ”Vibslayer Carbon” der særlig skåner håndled og albue for stød og vibrationer fra slag.

Yonex Duora 9

Denne ketcher har en særlig forhånds- og baghåndsside, som de andre ketchere i serien Duora. Det særlige ved denne ketcher er at det er en all-round ketcher, men er særlig henvendt til de meget øvede spillere, top-spilleren, fordi ketcheren har et stift skaft. Ketcheren er særlig velegnet til de spillere der har et ønske om nemt at give kraft til ens slag. Derudover er ketcheren meget skånsom, fordi den har ilagt den vibrationsdæmpende teknologi ”Vibslayer Carbon”.

Du kan se hele udvalget af Duora ketcher og alle andre ketcher her: Badmintonketcher

Tilføjet den 2018-10-19 af Gæsteindlæg af M.K.H Badminton 0 2499

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web