Forza Power Badmintonketcher

Forza Power Badmintonketcher

Forza har altid stået for kvalitet og sikkerhed for gode produkter. Især på ketcher-siden er de med helt fremme, både på pris og kvalitet. I dette indlæg skal vi kigge lidt nærmere på deres ikoniske power serie, som bla. Anders Antonsen benytter.

Forza Power badmintonketcher er som navnet antyder designet til at give dig mere power og fart i dine slag. Med det stigende tempo i badmintonsporten bliver det mere og mere nødvendigt med en ketcher der kan sætte din modstander under pres. Og Forza’s Power serie er lavet til netop dette.

Nøglen bag den ekstra power kommer fra den hovedtunge vægtfordeling. Når vægten ligges mod hovedet i en badmintonketcher bliver det nemmere at få fart i bolden. Det skal dog understreges at en ketcher fra Power serien ikke vejer mere end en badmintonketcher fra fx Precision serien, det er blot fordelingen af vægten der gør den hovedtung og derfor mere kraftfuld.

Udover den hovedtunge vægtfordeling så har skaftet også en del at sige når vi snakker mere fart i bolden. Som det eneste Mærke i verden har Forza forskellige stivheder i skaftet for den samme model ketcher. Alle Forza top ketcher kommer med 4 forskellige fleksibiliteter.  

F (fleksibel) Er til spilleren der ikke svinger armen så hurtigt endnu.

M (medium) Er den fleksibilitet den øvede spiller bør benytte.

S (stiv) Til spilleren der har et hurtigt sving og som ønsker øget kontrol.

VS (very stiff) Til den absolutte top-spiller med et meget hurtigt sving

Som med alle andre ketcher er det med Forza’s Power serie vigtigt at du vælger den rigtige fleksibilitet og er realistisk omkring dit niveau, så du ikke får en ketcher med et for stift skaft. Som ikke hjælper med ekstra fart i bolden. Det geniale ved Forza’s top ketcher er dog at du får præcis den samme kvalitet og teknologi, om du vælger den med fleksibelt skaft eller stift.

Power 988

Forza Power 988 er den badmintonketcher som Anders Antonsen bruger. Den fås både i en medium, stiv og ekstra stiv udgave. Anders Antonsen spiller med 988 S (stiv). Hovedet er lavet med 8-2-6 teknologien der giver en stærkere og mere aerodynamisk badmintonketcher. Og samtidig er hovedet også forstærket med titanium for at give maksimal stabilitet og kontrol.

Skaftet er forstærket med kevlar og lavet i den reneste og stærkeste grafit, så skaftet ikke bliver blødere med tiden og du derved mister kontrol. I billigere ketcher bliver grafitten blød med tiden, så din ketcher ændre fleksibilitet over tid. Men i Forza’s top-ketcher slipper du for dette problem.

Power 9x-290 og 300

Som en nyhed til sæsonen 2018 har Forza lanceret et nyt sæt top badmintonketcher i Power serien. Begge ketcher har den nye 9x teknologi, som tager udgangspunkt i forstærkning af grafitten ved at sno den 9 steder i ketcherhovedet. Dette giver både et stærkere og mere stabilt ketcherhoved.

Disse 2 ketcher fås dog ikke med forskellige skaft fleksibiliteter endnu og er derfor kun designet med stift skaft. Forskellen på de 2 modeller er balancepunktet. Som i 9x 290 ligger på 290mm, hvilket er en mere neutral vægtfordeling, så den passer godt til double spillere der søger power. 9x 300 har et balancepunkt på 300mm hvilket er i den meget hovedtunge ende af skalaen. Så den henvender sig til singelspilleren der gerne vil angribe meget.

Du kan se hele vores udvalget af Forza Power badmintonketcher HER

Tilføjet den 2018-10-24 af J.H Badminton 0 2213

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web