Sådan finder du den rigtige badmintontaske til dit udstyr!

Sådan finder du den rigtige badmintontaske til dit udstyr!

Der findes adskillige størrelser, og modeller hvad angårbadmintontasker. Det vigtigste er blot at du finder en badmintontaske der dækker dit behov, hvad angår plads til ketcher, sko, tøj og bolde.

Her hos sport-net vil vi gerne hjælpe dig med at finde din personlige taske, både hvad angår det praktiske og æstetiske.

Vi forhandler Yonex og Forza til skarpe priser, med fri fragt. Det gør vi, fordi vi mener, at de laver de bedste badmintontasker på markedet.

Vi vil herunder komme ind på en række overvejelser du bør med når du kommer din nye badmintontaske.

Ketcherrum

Selvsagt er den vigtigste del af dit udstyr naturligvis din badmintonketcher. Derfor skal der som minimum være et rum i din taske til udelukkende at opbevare din ketcher. På den måde ruller den ikke rundt med sko, og tøj og bliver bøjet. Sker dette bliver dit spil dårligere, da boldene bliver slået i uønskede retninger. I hhv. Forza og Yonex tasker laver de rummene med et dobbelt lag stof således at de skåne mest muligt, endvidere har de lavet rummet stift således at ketcheren ikke kan slå sig.

Rum til dine badmintonsko

Et andet vigtigt rum i din badmintontaske, er skorummet. Skorummet har selvsagt til formål at beskytte dine sko. Men samtidig skal rummet kunne ånde, da éns badmintonsko efter en hård kamp eller træning hurtigt kan lugte surt. Derfor bør du kigge efter en taske, hvor skorummet har god udluftning. Yderligere så de ikke skal ligge med alt dit andet tøj, og blive beskidt og ødelagt. Selvom Yonex og Forza leverer de bedste badmintontasker på markedet hvad angår udluftning, bør man til stadighed sætte sine sko udenfor tasken.

Ekstra rum i din badmintontaske

Selvom et ekstra rum i din badmintontaske måske kan lyde lidt unødvendigt. Er dette langt fra tilfældet. Det er nemlig altid bekvæmmeligt med et ekstra rum, som kan indeholde ekstra tøj og træningssæt til det lange stævne eller blot have plads til skiftetøjet efter kamp. Ligeledes også en god ide, hvis du vil have drikkedunk og multibarer med.

Selvom der er mange modeller på markedet anbefaler vi klart enten at erhverve dig med en Yonex eller Forza. Disse mærker sætter hele tiden standarden for hvordan en badmintontaske bør være designet, og hvilke funktioner den skal have. Ligeledes er der en taske til enhver smag. Så om du er til farverige eller simple tasker har de helt sikkert en model der passer til dit behov.

Har du en begrænset mængde udstyr anbefaler vi eksempelvisYonex 4833 1-Rum, har du mere udstyr og dermed brug for mere plads anbefaler viYonex 4836 2-Rum.

Således har vi givet et indblik i vigtigheden af at vælge en badmintontaske der passer din mængde udstyr. Udover at have en længere række brugbare funktioner, er det en selvfølgelighed at en flot taske også giver dig en federe oplevelse af sporten både i bilen, omklædningsrummet og på vej ind til banen.

Er du i tvivl om hvilken taske der dækkert dit behov, er du velkommen til at kontakte os enten på mail eller på telefon.

Tilføjet den 2018-10-30 af B.Z Badminton 0 2516

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Relaterede artikler

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web