Badmintonsko guide

Badmintonsko guide

Badmintonsko tilbud

Hos Sport-net.dk sørger vi for, at der altid er et stort sortiment af de nyeste badmintonsko. Vi forhandler alle de største mærker såsom Yonex, Victor, Li-Ning og Forza badmintonsko. Vi fører selvfølgelig konkurrencedygtige priser og et væld af farver. Hvis du mangler et par badmintonsko på tilbud, så kig forbi vores fysiske butik i Herning eller på sport-net.dk for det seneste udvalg.

Vi sikrer os, at de badmintonsko vi får, er nogen som vi kan stå inde for, vi sætter os ind i de teknologier som produkterne har for derved at kunne give kunden, den bedste rådgivning om hvilken sko der passer til deres behov. Herunder, skriver vi om Yonex badmintonsko, Badmintonsko Forza og Badmintonsko børn. Til sidst vil vi give vores vejledende syn på overvejelser man bør gøre sig, inden man erhverver sig en ny badmintonsko.

Yonex badmintonsko

Mærket Yonex er ofte associeret med elite badmintonspillere, som benytter sig af producentens ketcher, tøj og Yonex badmintonsko. Brandet er blandt verdens største og har derfor også deres teknologier i orden når de skal lave badmintonsko. Yonex er kendt for blandt andet at slå verdensrekorden i hurtigste smash med deres ketcher, have den mest stødabsorberende badmintonsko og verdens letteste badmintonsko Yonex Aerus. Yonex badmintonsko er meget stabile, udført i et flot design i et væld af farver og med den nyeste teknologi og modeller som passer nøjagtigt til spillerens behov.

Hos Sport-net.dk sørger vi for, at have de mest attraktive modeller hjemme til vores kunder, for derved at kunne sikre, at vi har noget for enhver smag. Vi sørger for, at have badmintonsko til folk som har brug for ekstra støtte, til dem som ønsker en ultra let badmintonsko og til motionisten som mangler en badmintonsko de kan bruge til deres ugentlige gang i hallen, samtidig forhandler vi udstyr som ses i TV blandt verdensstjernerne.

Badmintonsko Forza

FZ Forza er et dansk brand, som stræber efter at lave kvalitets badmintonsko til en fair pris. Forza badmintonsko er udviklet af spillere til spillere, som et alternativ til de asiatiske mærker i branchen. De er hovedsageligt kendt for, at støtte unge elitespillere med sponsorater, der gør det lettere for spillerne at koncentrere sig om deres spil fremfor hvilket udstyr de skal benytte sig af.

Forza har valgt at påtage sig det ambitiøse mål ”Piger i idræt”, som er et projekt, der har til fordel at beholde piger i sporten længere. Projektet er baseret på, at badminton mister 5% af deres medlemmer hvert år og skal stoppe denne udvikling. FZ Forza pigeprojekt omhandler, at de skal beholde pigerne i sporten længere, så de ikke falder fra efter et år på efterskole eller den dag de starter i gymnasiet.

Forza badmintonsko benytter sig af hexagon teknologien, det vil sige, at sålen er udstyret med små sekskanter, der sikrer at spilleren står bedre fast på banen, selv når banen er blevet våd af sved. Det danske brand er meget kvalitetsbevidst og sikrer at alt deres udstyr er testet på forhånd af elitespillere, for først da er produktet godt nok til at blive lanceret.

Badmintonsko børn

Hos Sport-net.dk sørger vi for, ikke at glemme de yngste i familien. Vi mener det er en selvfølge, at selv de mindste spillere skal have ret til noget fedt udstyr og ikke mindst nogle lækre badmintonsko. Vi fører både badmintonsko tilbud, Li Ning badminton sko og Yonex badmintonsko i vores sortiment. Som eksempel kan vi nævne at SHB 01 JR fra Yonex, som er en ”take-down” version af den yderst populære SHB 01 badmintonsko. 01 JR er en fremragende badmintonsko til de yngste i stammen, den har god stødabsorbering i hæl og forfod i form af Yonex Power Cushion. Endvidere er skoen lavet med ergoshape, som sørger for at skoen sidder som den skal på foden.

Dette skal du overveje når du køber badmintonsko

Når man står overfor valget om ny eller første badmintonsko, så er der mange ting at overveje, her hos Sport-net.dk vurderer vi, at en badmintonsko er et af de mest fundamentale stykker udstyr at få styr på, så man kan komme i gang med sin sport. Vi giver herunder vores syn på, hvilke overvejelser vi mener man skal gøre sig, når man vælger badmintonsko.

Når man kigger badmintonsko, så er det en meget individuel udvælgelse, nogle spillere kan spille i en meget let badmintonsko, mens andre har brug for en støtte med maksimal stødabsorbering. Det er meget vigtigt, at tænke over om man har brug for ekstra støtte når man vælger badmintonsko, da sporten kræver meget af kroppen, hvis man negligere dette, så kan man ende med en længerevarende skade. Ens fødder, ankler og hofter er udsat for et konstant pres, gennem de mange retningsskift, det er derfor vigtigt for en spiller, som træner meget at have en badmintonsko der hjælper spilleren på banen, mens en motionist kan vælge en badmintonsko i den lidt billigere prisende.

Hælkappen

I langt de fleste sportsgrene og dermed sportssko, er det utrolig vigtigt med støtte omkring hælen. Dette gør sig især gældende i en sport som badminton, hvor der er mange retningsskift. Hver eneste gang man skifter retning for at komme fra et sted på banen til det andet, så belaster man sine led i foden. Specielt hæl og ankel kan blive trætte af den konstante belastning. Der forekommer ofte situationer hvor man skal strække sig i yderpositioner, eller ændre en bevægelse fra den ene side til den anden, dette kræver at foden bliver holdt på plads i landingen og afsæt, da man ellers kan vride rundt.

Li-Ning bruger deres patenterede X struktur omkring hælen hvor et plastbånd hæfter i bunden af skoen bagerst og går rundt om hælen øverst. Disse krydser så hinanden ved ankelledet og fortsætter så enten op til de øverste snørebånd eller ned til sålen ved svangen. Dette gør, at skoen kan spændes rigtig godt fast omkring anklen og det sørger for, at man ikke skrider rundt i skoen omkring hælen. Yonex og Victor benytter sig af en Y konstruktion, som er et bånd formet som et Y. Den øverste streng af Y’et går op til de øverste snørehuller, mens den anden top streg i Y’et går omkring hælkappen, bunden af Y’et hæfter i sålen på badmintonskoen. Muligheden for at spænde anklen bedst muligt fast er ved at bruge en X struktur, da den giver bedre mulighed for at tilpasse formen på hælkappen – også selvom denne konstruktion er en smule tungere.

Ydersålen

Ydersålen på en badmintonsko skal indeholde flere elementer, blandt andet skal den være skridsikker, smidig og en smule glat – ja glat. Det er ikke sundt for kroppens led, hvis en sko stopper bevægelsen brat når man landet og vil skifte retning. De forskellige mærker benytter sig af forskellige teknologier, for at opnå alle disse elementer i deres badmintonsko.

Mærker som Forza og Yonex benytter et mønster af hexagoner (6-kanter) i deres hexa-grip teknologi. Dette øger grebet både sidevejs, samtidig med frem og tilbage. En anden fordel ved dette mønster er at skoen nærmest ”suger sig fast” til banen, samtidig med at badmintonskoen beholder sin fleksibilitet. Victor og Li-Ning benytter en anden opbygning hvor man tager udgangspunkt i en cirkel og derfra benytter sig af trekanter. På denne måde opnår man samme effekt som Yonex’s hexagon udformning. Fælles for alle mærker er, at man ligger en bedre gummi i sålen, samt indfører badminton bevægelses bestemte flex-zoner, så skoen bøjer naturligt med fodens bevægelser.

Forfoden

Når man tænker på badminton, så bør en af de første tanker være: lynhurtigt benarbejde. Som badmintonspiller er vi meget afhængige af at vi kan skifte retning lynhurtigt og ofte kun med kontakt til gulvet med forfoden. Der er en konstant belastning på vores sko sidevejs på grund af benarbejdet rundt på banen og de hofte rotationer man benytter. Det er derfor uhyre vigtigt, at en badmintonsko er stabil på ydersiden af forfoden. Brands som Yonex, Forza, Victor og Li-Ning er alle enige om, hvordan dette problem skal løses. De har alle benyttet sig af en lille forhøjning ved sålen, lige bag lilletåen, som forhindrer foden i at skride udad når man skifter retning.

Hos Sport-net.dk ser vi det som tabt energi og tid når ydersiden af en badmintonsko giver efter og ikke giver spilleren mulighed for, at ændre retning med det samme. Derfor anbefaler vi oftest spillere at opgradere deres sko til en, som har denne teknologi i sig.

Stødabsorbering

Sport-net.dk mener, at stødabsorberingen i en badmintonsko er noget er det vigtigste at overveje når man står og skal vælge ny sko. Hvis man har problemer med smerte i knæ eller ryg under badminton vil være en rigtig god ide, at anskaffe sig en badmintonsko med ekstra støtte og stødabsorbering. Yonex badmintonsko har lavet mange forskellige modeller med hver deres grad af stødabsorbering. Fra verdens letteste badmintonsko til den mest stødabsorberende badmintonsko på markedet.

Li-Ning, Forza og Victor badmintonsko benytter også stødabsorbering i hælen, men bruger så et mere rekyl venligt materiale i forfoden, som kan sammenlignes med en hoppebold. Denne fjedereffekt gør det muligt at komme hurtigere rundt på banen.

Forstærkninger

Det er ingen hemmelighed og som vi allerede har beskrevet, så slides ens badmintonsko ofte hurtigere og mere end resten af ens udstyr (hvis man ser bort fra strengene). Specielt omkring ”snuden” af forfoden er ens badmintonsko udsat. Hvis man fx er højrehåndet og lander ud på højre ben, så har man en form for ankereffekt i det venstre ben, som ofte slæbes efter. Dette giver et naturligt slid på indersiden af skoen lige ved / omkring storetåen. Producenterne har valgt at bruge hver deres teknologi for at afhjælpe dette. Yonex er kendt for deres Tough Guard, Li-Ning badmintonsko deres Tuff-Tip og Victor deres V-Durable. Disse 3 forskellige teknologier er alle et navn for det samme, da det er en forstærkning af laget på indersiden af forfoden.

30 dages tilfredsgaranti

Her hos Sport-net.dk er vi bekendt med, at den eneste måde at finde ud af om udstyret passer til en, er ved at teste det. Vi tilbyder derfor muligheden for at teste sine sko i 30 dage. Hvis man ikke er tilfreds med produktet kan man sende det tilbage (for egen regning) – vi giver ikke pengene retur. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti.

Tilføjet den 2016-07-02 af JH Badminton 0 5133

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web