Brandet Asics, historie og udstyr

Brandet Asics, historie og udstyr

”Anima Sana in Corpore Sano” eller bedre kendt i almindelig tale som Asics, et Japansk mærke, som har 67 år bag sig inden for sportsbranchen. Asics er et akronym for ”sund sjæl i en sund krop” eller som skrevet øverst ”Anima Sana in Corpore Sano” på Japansk. De fleste sportsudøvere har stiftet bekendtskab med brandet enten gennem deres løbesko, som de er mest kendt for, men også atleter indenfor Volleyball, håndbold og badminton har fået øjnene op for det Japanske mærke, som giver atleten sublim stødabsorbering ved hjælp af virksomhedens patenterede Gel-pude, som man finder i både hæl og forfoden indenfor flere sportsgrene.

Asics bliver ofte anset for at være blandt de absolut bedste produkter man kan købe af både amatører og professionelle sportsfolk, i Danmark har vi blandt andet løberen Jesper Faurschou, badmintonspillerne Joachim Fischer, Mads Conrad og Hans Kristian Vittinghus og håndboldspillerne Hans Lindberg og Kristina ”Mulle” Kristiansen. Disse er blot nogle af de danske atleter, som har valgt at benytte sig af de førsteklasses produkter, som Asics leverer. Årsagen til at disse spillere har valgt at samarbejde med Asics er grundet den stødabsorbering man får gennem deres produkter. Asics har valgt at ligge deres Gel-pude ind i hæl og forfod på deres ”bestseller” Asics Gel-Beyond. Herudover har skoen et lavt drop fra hælen til forfoden, og kombineret med den lave vægt giver dette optimale forhold på banen, hvad enten det gælder badminton eller håndbold. Asics laver deres sko ekstremt åndbare, for at gøre det nemmere og mere overkommeligt at gennemgå et hårdt træningspas med sublim komfort.

Asics badmintonsko er blevet populære grundet den stødabsorbering som ”Beyond” leverer, ofte går man på kompromis med stabiliteten i en sko, hvis man giver den forøget fokus på stødabsorbering, men Asics har formået at komme dette til livs ved at lave forfoden i Asics Gel-Beyond lidt bredere. Dette gør at dine fødder kan sprede sig mere når man springer, lander og sætter af i skoen. Herudover har virksomheden forstærket hælkappen i skoen, således din fod bliver låst bedre fast i skoen, hvilket giver bedre stabilitet ved landinger, hvad enten her er tale om løb under en håndboldkamp eller de dybere stemskridt man laver i badminton. Herudover har Asics valgt at give deres ”flagskib” deres teknologi PHF, som er en særlig skum i hælen, der former sig efter brugeren og er med til at øge komforten markant i skoen, samtidig med det mindsker risikoen for vabler under kamp og træning.

Forfoden på din Asics badmintonsko og Asics håndboldsko er forstærket med virksomhedens ”Ryhno Skin”, hvilket sørger for længere levetid i dine sko, samtidig med ekstra stabilitet ved retningsskift. For at minimere vrid mellem hælen og forfoden er her indsat ”Trustic” systemet, som er en konstruktion af plastik, der aflaster og stabiliserer fodens bevægelser, hvis man er ved at vride om eller har mistet balancen. Både badminton og håndbold indeholder utroligt mange hurtige fodskift, hvor det hurtigt kan gå galt og man kan vride om og derved erhverve sig en skade. Trustic systemet går ind og støtter ved netop disse bevægelser, hvilket giver dig som spiller mere sikkerhed på banen og ro til at lave de bevægelser der er påkrævet for at score det afgørende point eller mål.

Mellemsålen i din Asics badmintonsko og Asics håndboldsko er lavet i virksomhedens prisvindende SPEVA skum, som sørger for en optimal kombination af stabilitet, fleksibilitet og støddæmpning. SPEVA skum besidder den helt rette kombination af stødabsorberende blødhed og responsive  hårdhed. Årsagen til at den ikke har mere af det ene eller det andet er, hvis en sko bliver for blød, så synker du ned i den og dine bevægelser bliver langsomme. Hvis en sko bliver for hård og stiv vil der opstå overbelastninger i ben og hofter, som gør du må holde pause fra den sportsgren som normalt bringer dig meget glæde. Asics Gel-Beyond findes til både herre og dame, foruden denne model har vi også Gel Domain 4, Gel Blast 7 og til børnene findes der Gel Flare 5 i vores sortiment.

Asics Gel Domain 4 til herre og damer er den perfekte sko, for de spillere, der ønsker en all-around sko til håndbold og badminton. Gel Domain 4 har sit fokus på stabilitet, lethed og stødabsorbering, som man kender det fra andre Asics håndboldsko og Asics badmintonsko. Asics Gel Domain 4 er til spilleren, der ønsker en solid indendørssko til en fornuftig pris, som spiller et par gange om ugen for at hygge sig og ikke dyrker sin sport på højeste plan.

Asics Gel Blast 7 til børn er en ”take-down” version af den yderst populære Gel Blast 7 til voksne. Årsagen til at vi kalder den ”take-down” er fordi børn ikke vejer lige så meget som voksne og derfor ikke har brug for samme mængde stødabsorbering i deres håndboldsko eller badmintonsko. Dog har Gel Blast 7 Junior stadig en Gel-pude i hælen for øget komfort og absorbering. Ydersiden af forfoden er forstærket med et syntetisk materiale, der yder støtte ved side-til-side bevægelser og derved mindsker chancen for skader. Herudover er skoens mellemsål lavet i et let EVA materiale, her får dit barn altså en sublim håndbold eller badmintonsko med fokus på komfort og stabilitet. Asics Gel Flare 5 er en rigtig god håndboldsko og badmintonsko til børn, som søger en all-around sko til deres sport. Mellemsålen i denne sko er lavet i et let EVA materiale, som giver dit barn god støtte og stabilitet under løb og landing i henholdsvis håndbold og badminton. Overdelen er lavet i et åndbart materiale, som sikrer dit barn maksimal komfort under træning, da de kan komme af med noget af varmen. Sålen er lavet i en blød gummi, som giver et godt greb i banen selvom der skulle være vådt eller støvet.

Uanset om du mangler en Asics håndboldsko eller Asics badmintonsko, så har vi gode all-around håndboldsko og badmintonsko fra Asics. Herudover forhandler vi også de bedst sælgende indendørssko i sæson 14/15 – 15/16 Asics Gel-Beyond 5 som garanterer spilleren sublim komfort både inde på banen til træning men også i kampens hede. Hvis du var i tvivl om hvilken sko du skulle vælge, så ring til os og få en snak om hvad du bør vælge til dit behov.

Tilføjet den 2016-07-23 af PH Badminton 0 3850

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web