Usense badmintonsensor

Usense badmintonsensor

Som de første i Danmark kan Sport-net.dk præsentere den smarte badmintonsensor fra Usense. Det har i nogen tid været muligt at få en sensor til tennis som kan give værdifuld viden om den måde man spiller på og hvilken fart og hvilket spilmønster man har. Nu er tiden kommet til at man også kan få adgang til disse data i badminton.


Ved hjælp af en sensor der monteres i bunden af badmintonketcheren er det nu muligt at få data omkring de slag man slå i løbet af en kamp og hvilken hastighed man smasher med. Ved hjælp af sensoren kan man se de forskellige slag, såsom løft, clear, smash, drop netspil og flade bolde der slås i løbet af en kamp. Ved hjælp af denne viden kan man danne sig en meget nøjagtig profil over hvilke slag man bruger mest og hvilke slag man ikke bruger så meget. Alle disse data er tilgængelig på en App, som downloades gratis til din Iphone eller Android phone.

Der vil naturligvis gennem de forskellige kampe være forskellige spil profiler, alt efter hvilken spille type man spiller imod. Hvis ens modstander holder bolden meget ned af er det klart at der vil komme mange løft fra ens egen side af, denne viden kan man så bruget til at analysere på hvorfor ens eget spil måske ikke fungerer så godt og derfor skal man måske forsøge at fremtvinge flere løft fra modspilleren ved at holde bolden mere til nettet.

Badminton sensoren giver derfor værdifuld viden omkring hvordan man selv spiller i forskellige situationer og hvilken type spil der virker bedst for en selv. Derfor er det vigtigt at holde sensorens resultater op imod resultaterne i kampene og derved ændre ens spil så det tvinger modstanderen til at spille på ens egne præmisser.

Usense badminton sensor kan monteres på 2 måder. Enten i en plast holder der tapes fast til ende-knoppen på ketcheren med et stykke dobbeltklæbende stykke tape, eller i en silikone holder der trækkes over knoppen som en lille sok. Det er vigtigt at badminton sensoren vender rigtigt i forhold til ketcheren, så den kan opfatte de forskellige sving rigtigt.

App’en til din telefon

For at gøre dine date hurtigt tilgængelig bliver dine data overført til din telefon. Dette sker via bluetoth mellem badminton sensor og din telefon.

Det første du gør er at downloade den gratis badminton app fra Usense og lave en bruger til denne. Det er super simpelt og kræver kun du indtaster din email og et kodeord. Herefter kan du indstille hvilken hånd du spiller med og dit køn. Så er du klar til at forbinde din badminton sensor og din telefon. Dette gøres nemt ved at slå bluetoth til på din telefon og vælge din sensor i menuen.

Efter forbindelsen af telefon og badminton sensor er du klar til at spille. Alle dine data samles i sensoren når du spiller. Efter kampen eller ved pauserne i kampen kan du åbne din app og overføre de data der er i sensoren, hvorefter du får et komplet overblik over dine slag og din smash hastighed.

Realtime smash træning

Hvis du har lyst til at teste og forbedre dit smash kan du bruge 2 værktøjer i app’en. Det første værktøj er en realtime fart måling af dit sving som vises på din telefon. Her kan du efter hvert slag se hvor hårdt du har slået.

Hvis du vil gå lidt mere i detaljen kan du bruge Usense badminton sensor 3D træningsværktøj som viser dit sving på en 3D figur efter svinget. Her kan du se hvornår der ske er acceleration i dit sving og derved kan du forbedre hvornår du skal øge din fart i svinget.

Så der er mange forskellige vinkler på hvordan denne sensor kan bruges til træning og kamp. Køb din nye badminton sensor.

Tilføjet den 2016-11-11 Badminton 0 2721

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil