Yonex Aerus 2

Yonex Aerus 2

Gennem de sidste 4 år har Japanske Yonex gang på gang flyttet grænsen for hvor let en badmintonsko kan blive uden at miste stødabsorbering og stabilitet. Nøglen til at gøre en badmintonsko lettere er ved at mindske vægten i overdelen. Første skridt var at fjerne stort set alle syninger, da der ved hver syning er et overlap af materiale som forøger vægten. En anden ulempe ved syninger er at man laver huller i de 2 materialer og derved bliver en syning altid svagere end et helt stykke materiale. Så fjerningen af syninger har 2 positive effekter.

Den første letvægts badmintonsko var F1 efterfulgt af F1 nltd. Men det største spring kom med lanceringen af Aerus modellen, som var en helt ny måde at tænke badmintonsko på. Yonex Aerus var den første badmintonsko som var limet sammen af flere lag i hele overdelen. Ved at lime flere lag sammen kunne Yonex lave en badmintonsko som var let, fleksibel og samtidig stærk.

Her halvandet år efter lanceringen af Aerus er Yonex dog blevet meget klogere på hvordan denne type badmintonsko påvirkes og hvordan den påvirker spillet. Et generelt problem har været at Aerus 1 ikke har holdt lige så godt som de traditionelle badmintonsko og har derfor fået ellers glade spillere til at vende tilbage til de mere traditionelle badmintonsko, simpelthen fordi det blev for dyrt i sko.

Dette problem er der i høj grad taget højde for på den nye Yonex Aerus 2 som har fået et helt nyt overdelsmateriale, som består af materialet Durable Skin Light. Dette materiale beskrives af Yonex selv som smidigt som gummi og lige så stabilt som hårdt plast. Dette betyder ikke at Yonex Aerus 2 er en hård sko, men blot at den er god til at modstå belastning ved fra side til side bevægelser, så man ikke mister energi og dog er den blød, så den former sig efter foden når den spændes til.

Udover det forbedre overdelsmateriale er der på snuden og langs med indersiden tilføjet et ekstra slidstærkt lag materiale som hedder Tough Guard IV. Dette materialer er ekstrem slidstærkt og sættes på snuden og indersiden af Aerus 2 for at forlænge skoens levetid. Når man tager et stort skridt mod nettet trækker man altid den bagerste fod hen af gulvet, lang de fleste drejer foden udad, så det er indersiden af snuden der trækker hen af gulvet, men få spillere bruger spidsen af skoen. Ved denne bevægelse slider man på badmintonskoen og det er denne slitage som Tough Guard IV skal mindske på Yonex Aerus 2, så skoen holder endnu længere.

Sidst men ikke mindst har Yonex tilføjet en lille smule mere plads på indersiden af storetåen for at give bedre greb i banen og giver storetåen bedre mulighed for at generer power i afsæt og retningsskift. Samtidig er Yonex Aerus 2 lavet en smule smallere i hælen for at give bedre greb omkring hælen og derved bedre stabilitet i landinger og afsæt.

Tilføjet den 2016-11-21 af JH Badminton 0 3915

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web