Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

  •  Lynlås i lommer
  •  Åndbar
  •  Lynlås i ben
  DKK 279279,00 kr Udsolgt
  Udsolgt
  Nike Academy pant træningsbukser børn i åndbar polyester med lynlås i lommerne og benene. Lavet lidt smallere i benene lige som Adidas Condivo bukser, så de sidder bedre til både træning og i fritiden.

  •  Normal i størrelsen
  •  Strækbar
  •  Åndbar
  DKK 299299,00 kr Udsolgt
  Udsolgt
  Hummel Sirius pant er en træningsbuks designet til fritid og opvarmning. Lommerne har lynlås, så man ikke taber mobil og ligende ved opvarmning og fritids brug. Buksen er lavet i polyester og er svedtransporterende, åndbar og strækbar, for maksimal komfort. Pasformen er semi tætsidende på underben og lidt mere løs på lårene, lige som Adidas Condivo pant.

  •  Lynlås i lommerne
  •  Strækbar
  •  Åndbar
  DKK 349349,00 kr Udsolgt
  Udsolgt
  Hummel Football pant er en træningsbuks designet til fritid og opvarmning. Lommerne har lynlås, så man ikke taber mobil og ligende ved opvarmning og fritids brug. Buksen er lavet i polyester og er svedtransporterende, åndbar og strækbar, for maksimal komfort. Pasformen er semi tætsidende på underben og lidt mere løs på lårene, lige som Adidas Condivo pant.

Træningsbukser

Træningsbukser kan være mange forskellige ting og i takt med den aktive livsstil tager mere og mere over i hverdagen er der flere flydende grænser mellem sport og fritid. Derfor benyttes træningsbukser også til flere og flere forskellige ting. En af de træningsbukser der næsten har fået kult status er Adidas Condivo bukserne, som egentlig var lavet til fodboldspillere, men som er gået hen og blevet alle mands eje. Det specielle ved Condivo pants er at de modsat almindelige træningsbukser er mere smalle i læggen end normalt. Dette giver et mere slim udtryk og det gør det nemmere at vise sine nye sneakers frem. For samtidig med den mere slim fit træningsbuks vinder frem gør sneakers det samme og denne kombination er ikke tilfældig. I dag koster sneakers mange penge og derfor vil man gerne vise hele designet frem. Her passer træningsbukser med en stram pasform over læggen perfekt ind. Vi har også de senest år set at udviklingen er gået fra meget farverige sokker til at man i dag skal have så små sokker som muligt på. I stedet skal anklen gerne være synlig i mellem sneakers og træningsbukser.

De første reelle træningsbukser blev lavet i bomuld og blev kombineret med en sweatshirt også af bomuld. Indtil da havde man brugt denim bukser til at dyrke sport i. det nye ved træningsbukserne var at de var mere løse og derved nemmere at bevæge sige i. Problemet med bomulden var bare at den suger sveden og derfor bliver de tunge og klister til kroppen. Løsningen på dette var at man til konkurrencer altid brugte helt korte shorts, men disse var også i bomuld, så de blev også våde af sved, men de kunne ikke komme til at hæmme bevægelserne, da benene var fri.

træningsbukser Den første store udvikling inden for træningsbukser sker da man 1940 begynder at bruge nylon som materiale. Det er det Amerikanske firma DuPont som opdager nylon og starter produktionen af dette materiale. DuPont er i dag en af verdens største producent og leverandør af syntetisk fremstillede materialer, blandt andet forskellige udgaver af plastik og syntetiske materialer til andre industrier. Det var faktisk samme mand som opdagede både polyester og nylon. W.H.Carothers hedder manden der opdagede disse to materialer som kunne frembringes ved at blande 2 forskellige kemikalier. Det var dog først 1950’erne man begyndte egentlig produktion af polyester, da man så størst anvendelses muligheder i nylon i første omgang. Nylon blev i første omgang brugt som erstatning for silke og så i de populære nylonstrømper.
Polyesteren bliver i første omgang brugt til at blande sammen med bomuld, lige som man gør i dag, da bomuld og nylon ikke er en god kombination på grund af at nylonfibre en meget stive i det i forhold til polyester og bomuld. Senere begynder man at bruge polyester i rent format til både jakker og bukser. Især i tights er det polyester der vinder frem. Dette er fordi det er meget strækbart og svedtransporterende på samme tid og det er en del blødere end andre syntetiske materialer.

Den næste store udvikling af inden for træningsbukser må siges at være i 2012 hvor den nu ikoniske Adidas Condivo pant ser dagens lys. Det er en fodbold buks hvor man har lavet den smallere i læggen for at sidde bedre omkring benskinnerne. Det har altid været et problem at bukserne til fodbold har haft løse ben og så en lynlås som kunne komme til at side på siden af sokken og derved komme til at klemme eller irritere ved spark og taklinger. Løsningen havde indtil condivo buksen været helt at droppe træningsbukserne og bruge en knickers i stedet for. Dette sørgede for at der ikke var nogen lynlås der kunne komme til at irritere omkring foden og støvlen ved træning. Men med condivo buksen blev knickers med et slag historie og i løbet af 2 sæsoner var de udgået af sortiment ved den største leverandør i Danmark.

sneakers og træningsbukser Denne bølge af træningsbukser er blevet yderligere forstærket de seneste par år og nu er stort set alle træningsbukser i dag med den mere smalle læg. Det er også den tendens vi ser inden for modebranchen med bukser i denim og andre materialer. Bukser skal sidde til på underbenet og det er lige meget om det er til træning, fritid eller fest. Samtidig er et andet fænomen vokset i takt med denne nye generation af træningsbukser. Nemlig sneakers bølgen, den atletiske sko som før kun blev brugt i fritiden er nu blevet højeste mode og man ser flere og flere unge i Nike sneakers i byens natteliv. Her passer det perfekt med de mere slim bukser, så man bedre kan se de nye sneakers, som nu ikke længere er dækket af en buksekant. Samtidig er det blevet populært at anklen skal være bar, så man har et stykke bar hud mellem sneakers og bukser. Dette er med til at fremhæve farven på både sneakers og træningsbukser.

Der findes naturligvis mange forskellige slags træningsbukser og de modeller som har været populære i gennem tiden er der stadig modeller af. Det er jo meget forskelligt hvordan man bedst kan lide sine træningsbukser. Der er mange der stadig sværger til den gode gamle nylon træningsbuks i løst design, som man kender fra 90’erne og 00’erne. Inden for denne type bukser er der også stor forskel på hvilket foer de er lavet med og hvor strækbare de er i ydermaterialet. Den model af løse træningsbukser der er mest brugt er faktisk i en tynd polyester, med en smule stræk og med et bomulds inderfoer. Dette giver en træningsbuks med en meget blød fornemmelse når man bevæger sig rundt i den og den føles ikke så stiv og klodset når man skal strække sig lidt. Der er jo ikke noget værre end en buks der strammer og føles som om den sprækker når man sætter sig på hug eller tager et stort skridt til siden eller frem.

Træningsbukser herre

Træningsbukser til herre har skiftet mode mange gange i løbet af de sidste mange år og derfor finder man også i dag mange forskellige former for træningsbukser herre. Det primære formål med disse bukser er at dyrke sport i dem eller bruge dem til fritids brug. Man ser mange herre i træningsbukser året rundt og det er fordi de er behagelige at have på. Især efter det er blevet mere og mere populært at gå i fitness er der sket en stigning i brugen af træningsbukser til både herre og dame. Der hvor der har været den største procent mæssige stigning må siges at være hos kvinderne, da vi før i tiden ikke har set dem gå så meget i disse fritidsbukser. Imens træningsbukser herre stort set altid har været et fænomen, man så rundt omkring. De sidste par år er bølgen dog taget til og der er begyndt med at være flere og flere herre med træningsbukser på i det almene gadebillede. Dette skyldes ene og alene den legendariske condivo pant fra Adidas. Denne buks har ændret hvordan man tænker en komfortabel fritidsbuks. Med det nye mere tætsiddende design har den på en og samme tid været med til at skabe moden med de mere stramme bukser og sætte fokus på hvad der er behageligt at gå med på samme tid.

Hvis du ikke allerede har et par af disse bukser bør du stærkt overveje at købe et par, da de er ultra behagelige at have på. Den mere tætte pasform på læggen gør at de ikke hopper op og ned når man bevæger sig i dem og det bløde polyester materiale de er lavet af giver huden lov til at ånde og materialet en vis form for strækbarhed. Dette er de 2 hovedkomponenter den træningsbuks herre består af, men også det meget stilrene design har en bred appel til både det unge publikum og det mere ældre publikum.

Træningsbukser mænd

Når vi snakker træningsbukser til mænd har dette typisk været en løs bomuldsbuks som var grå eller sort. Dette har dog ændret sig og i dag er denne form for buks næsten forsvundet. Vi må dog erkende at der er visse fordele ved denne gamle form for bukser, eller sweatpants som de også kaldes. Disse swetpants er meget bløde og behagelige at have på og det gør dem fantastiske til at slappe af på sofaen i weekenden eller til at tulle ned og handle i efter arbejde. De benyttes dog ikke så meget til dissideret træning længere. Når vi snakker dissideret træning er det vores måde at sige træning hvor man kommer til at svede en del. Der en helt klar grund til at man ikke benytter træningsbukser mænd til denne form for træning og det er fordi at bomuld er svedabsorberende. Det vil sige at disse bomulds bukser suger alt sveden hvilket gør dem tunge og klamme. I modsætning til bukser at polyester der transportere sveden videre ud af buksen, så den holde huden tør. Det der sker når huden er våd er at den nemmere bliver kølet ned. Man kan sammenligne det med at hvis man står ude en sommeraften og det blæser en smule. Så kan det sagtens være dejligt så længe man har en tør t-shirt på, men hvis man har en våd t-shirt på bliver det pludseligt meget koldt og det er fordi at vinden køler vandet ned i t-shirten og dette køler kroppen ned. Derfor er træningsbukser mænd kun til fitness træning eller til mænd der gerne vil have en tung og varm buks til at træne i for at få maksimal varme og vægt påvirkning af beklædningen.

Træningsbukser kvinder nike

Når vi snakker træningsbukser til kvinder så kommer vi ikke uden om Nike. Nike har gennem de sidste mange år været det foretrukne mærke inden for træningsbukser kvinder. Gennem den konstante udvikling inden for pasform og materialer har Nike opnået en position på markedet som mange andre mærker misunder. Træningsbukser kvinder Nike er lavet i mange forskellige former og modeller. De mest populære bukser til træning fra Nike er deres tights. Nike tights er lavet med flere syninger omkring låret og knæet for at sikre en mere korrekt pasform end andre tights og træningsbukser.
For at opnå denne optimale pasform har Nike gennem de sidste mange år lavet en del studier i hvordan anatomien i kvinders lår og underben påvirker deres bevægelser når de bøjer deres knæ. Det er når knæet bøjes at der typisk opstår et stræk eller et sted hvor der er for meget stof i et par træningsbukser og tights. Træningsbukser kvinder fra Nike har stort set elimineret dette problem og giver derfor et langt bedre resultat ved både fritids brug såvel som træning. Lige meget om det er til løb, fitness eller fritid som man skal bruge Nike træningsbukser til, så er det sikkert at man kan finde et stort og bredt udvalg af lige nøjagtigt Nike træningsbukser hos Sport-net.dk.

Træningsbukser adidas

Når vi snakker om træningsbukser Adidas kommer vi bare ikke uden om Adidas Condivo pant. Vi har nævnt den før og bliver nød til at nævne den igen. Dette er blot endnu en genistreg fra designerne hos Adidas. Gennem de sidste årtier har fodboldspillere rendt rundt i knickers for at de ikke vile have bukser med lynlås til træning der kunne komme til at trykke den på anklen i en takling eller en aflevering. Denne problemstilling tog træningsbukser Adidas hånd om ved at gøre op med det klassiske design og de klassiske materialer man før brugte. Før hen brugte man en tynd nylon/polyester blanding til at lave stoffet så tyndt som muligt og derved åndbart. Men Adidas begyndte at bruge et tykkere polyester materiale og dette ændrede måden man tænker træningsbukser på.
Ved at bruge polyester kunne man både gøre buksen en smule tykkere og bedre til at modstå belastning. Samtidig kunne man gøre den mere strækbar. På denne havde man muligheden for at lave en buks der kunne sidde mere til ved skinnebenet og derved undgå at lynlåsen pludselig sad et forkert sted. Ved at opfinde denne lille geniale detalje havde Adidas skat en træningsbuks der ikke alene var praktisk til fodbold, men som også var super behagelig at have på i fritiden. Både piger og drenge har taget den til sig vi ser nu flere andre producenter der også kommer med deres udgaver af den legendariske buks.

ræningsbukser børn

Børn elsker at lege og der er altid fart over feltet. Derfor er den klassiske cowboy buks i denim ikke altid det mest optimale valg. Her er en træningsbuks til børn mere et oplagt valg. Træningsbukser børn er nemme at kom i og af. De er str.ækbare og kan bruges til både skole, fritid og sport. Vi anbefaler derfor altid forældre til især drenge til at købe flere par træningsbukser til deres børn. Man kan simpelthen ikke få bukser nok til børn der er meget aktive og går til sport flere gange i ugen samt er aktive i både skole og fritid.
Vi ser faktisk flere og flere børn og unge som også ruger disse træningsbukser børn til pænere events også. Dette viser at der bliver mere og mere accepteret at børn er børn og de gerne vil lege med andre børn. Også selvom det er til et fint bryllup eller fødselsdag. Og det derfor ikke kan betale sig at købe dyrt designer tøj der går i stykker når det bruges til at lege i. Med de muligheder der er for at få træningsbukser børn i neutrale designs der lige så godt kunne være sorte cowboybukser, så er der ingen grund til ikke at vælge disse bukser frem for de mere pæne bukser.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil