Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

Håndbold


Hos Sport-net.dk finder du et stort udvalg af håndboldudstyr. Vi sætter en ære i at du får det rigtige udstyr og derfor kan du læse om alle produkter og de teknologier der ligger i dem for at give dig en fordel på banen. Brug menuen øverst til at finde lige det du søger, eller klik her: Håndboldsko. Tilbehør. Støttebind. Tasker. Harpiks. Håndbolde. Kompression.

Håndboldudstyr til alle niveauer

Håndbold er en af vores nyere kategorier som vi har valgt at tage ind i vores sortiment grundet den store efterspørgsel blandt diverse produkter til sporten, men også den enorme tilgang, som sporten har set gennem de senere år. Vi har valgt at tage nogle velkendte brands ind under fanen håndbold såsom Hummel håndboldtøj, Asics håndboldsko og Mizuno håndboldsko, men også nogle mere ukendte brands indenfor sporten såsom Nike håndboldtøj, Under Armour håndboldtøj og Adidas håndboldtøj. Nogle spillere som går meget op i deres sport og udstyr kan nikke genkendende til flere af de brands vi har valgt at sætte i vores sortiment, men for nybegynderen i sporten vil der forekomme flere ukendte brands imellem.

Dog gør det sig gældende at alle vores produkter i shoppen er nogen vi kan stå inde for, da de alle sammen bibringer hver deres force i spillet. Hummel er blandt de største aktører på markedet inden for håndbold og sponsorere flere af verdens absolut bedste spillere heriblandt danske Mikkel Hansen. Herudover har vi Mizuno håndboldsko som stregspilleren Jesper Nøddesbo sværger til da de giver ham den nødvendige støtte han har brug for når han tumler mod de resterende spillere, som prøver at forhindre ham i at komme frem til en skudmulighed og som noget nyt har vi også Asics håndboldsko, som er med kendt for at have den mest sublime stødabsorbering man kan finde på markedet.

For nogle af de rutinerede spillere vil de kunne sætte sig ind i vores tankegang om at sætte Nike håndboldtøj på shoppen, da Nike har valgt at kombinere flere af deres teknologier i deres forsøg på at komme ind på håndboldmarkedet. Dette gør at man får førsteklasses håndboldtøj hvis man vælger Nike håndboldtøj.

Herudover har vi endnu en ny aktør på markedet indenfor håndboldtøj og det er Adidas. Som flere måske har lagt mærke til, så er flere af verdens absolut største stjerner begyndt at bruge Adidas håndboldsko og Adidas håndboldtøj i deres træning og kampe, dette gør de hovedsageligt for at gøre brug af Adidas boost teknologien som kommer med deres håndboldsko og deres tøj er fabrikeret af førsteklasses materialer, hvor de ligesom Nike har valgt at kombinere flere sportsgrene og samle de bedste egenskaber fra hver i deres tøj til håndbold.

Dette gør at alt Adidas håndboldtøj garanterer brugeren svedtransport og lækkert håndboldtøj det følger kroppen når man skal kaste bolden afsted mod målet eller sin medspiller fremfor at hindre den bevægelse. Uanset hvad du står og mangler til håndbold har vi hos Sport-net.dk lige netop det, hvis vi ikke har det på lager har vi muligheden for at skaffe det hjem for dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ikke lige finder det du mangler.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil