Asics Blast FF Sort/orange

Asics Blast FF Sort/orange

Asics Blast FF er til dig som ønsker maksimal stabilitet, kombineret med lethed og stødabsorbering takket være den revolutionerende FlyteFoam mellemsål. Som håndboldspiller er det vigtigt med god kontakt med gulvet og at skoen ikke giver efter når man skifter retning. Lige præcis de 2 ting er hvad Asics Blast FF har som fokus, så du kan sætte din direkte modstander i hurtige retningsskift og lave de afgørende mål og afleveringer. Overdelen er lavet i slidstærk carbon-rubber med åndbar pløs, så både komfort og stabilitet er helt i top.

Flere detaljer

Ny vare
stabilitet

1 199,00 kr

- +

 
Mere info

Asics Blast FF er den største opdatering af Blast serien nogensinde. Opdateringen bygger på den nye banebrydende skum FlyteFoam, som også benyttes i en stor del af Asics andre sportssko. FlyteFoame er 55% lettere end almindelig skum, som bruges til sko og giver en unik blanding af stødabsorbering og tilbageførsel af energi, når du lander og skal hurtigt videre til næste bevægelse.

Udover FlyteFoam er overdelen opdateret i et mere slidstærkt materiale og pløsen er forbundet med snørebåndene for at give et endnu bedre greb om foden. Som på de tidligere modeller er pløsen lavet i åndbar mesh-nylon, så foden kan ånde under de lange træninger og kampe.

Som en lille ekstra detalje er stoffet i hælen vævet med et svagt rillet mønster der går parallelt med sålen, så chancen for at glide op og ned i hæle mindskes markant. Denne lille detalje fungere perfekt sammen med PHF skum som ligger rundt om hælen og som former sig efter din fod for maksimal komfort.

Som i alle top Asics sko er der naturligvis Gel i gæl og forfod for ekstra stødabsorbering i alle landinger og afsæt, så du ikke bliver træt før dine modstandere.

Vi anbefaler Asics Blast FF til Stregspilleren eller bagspilleren.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignHåndboldsko
FarveSort
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil