Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

Håndboldsko børn

Håndboldsko til børn

Håndboldsko til børn kan være en svær ting at købe. Hos Sport-net.dk har vi mange års erfaring fra sportsbranchen og har derfor sammensat et udvalg der kun indeholder håndboldsko børn af den bedste kvalitet. Vi forhandler de største og mest innovative mærker, såsom Asics og Mizuno, dette giver dig mulighed for at få de bedste håndboldsko børn på vores webshop

Ved køb af håndboldsko børn er det vigtigt at få den rigtige størrelse, derfor har vi på alle vores størrelser angivet hvor mange lang en fod som skoen passer til. Det er dog længden på en fod der passer håndbolskoen perfekt, det vil sige at hvis man ønsker der skal være plads til at vokse i skoen, skal man vælge en håndboldsko børn, som er 1cm større end der står på størrelsen. Hvis du er i tvivl om størrelsen er du altid velkommen til at kontakte os og evt give os længden på barnets fod, så kan vi mål indvendigt i skoen og sikre den helt rigtige størrelse.

Som barn er det vigtigt at få en håndboldsko der sidder godt på foden og som giver en vis form for stødabsorbering. Da børn langt fra vejer det samme som voksne er det ikke altid nødvendigt med stødabsorbering i både hæl og forfod. I lang de fleste tilfælde vil stødabsorbering i hælen være rigeligt i en håndboldsko børn. Hvis man træner mere end 2 dage i ugen vil vi dog anbefale at man får både stødabsorbering i både hæl og forfod, eller at man har 2 par sko, så de kan få lov til at hvile mellem træningspas.

Mange børn træner mange timer i ugen og er meget fysisk aktive ud over deres sport. Disse børn kan i nogle tilfælde opleve smerter i knæ eller fødder og her er det vigtigt at vælge en håndboldsko børn, som har både masser af stødabsorbering til at aflaste muskler og led, men også en sko der har en god støtte, så foden ikke belastes mere end nødvendigt ved retningsskift og landinger.

Hvis skoen i sig selv ikke kan gøre det, kan det være nødvendigt at få lavet en sål til sine håndboldsko børn. Vi anbefaler dog at man søger enten læge eller fysioterapeut inden man anskaffer sig en indlægssål med ekstra støtte eller stabilitet til sin håndboldsko børn. Der er nemlig ikke rigtig nogen der endegyldigt kan sige om man hæmmer, forstærker eller slet ikke forstyrre børns normale udvikling ved at tilføje ekstra støtte eller stabilitet i deres håndboldsko børn. Men en ting er sikkert at hvis barnet har ondt skal der gøres noget ved det. Men hvis man blot har en formodning om at det ikke er særlig godt for barnet ikke at spille med en indlægssål vil vi anbefale at vente med at anskaffe sig en sål, indtil der starter med at opstå et problem. Det kan jo være barnet har nok i en almindelig håndboldsko børn og at det selv vil udvikle den nødvendige støtte i kroppen af sig selv.

Sport-net.dk tilbyder alle der køber håndboldsko børn at de kan få 30 dages tilfredshedsgaranti. Dette indebære at man kan spille i sine nye håndboldsko i 30 dage fra modtagelsen og hvis man ikke er tilfreds med hvordan skoen sidder, støtter eller absorbere kan man få den byttet til en anden model. Vi giver ikke pengene tilbage, men vi finder en håndboldsko børn der passer bedre til spillestil, niveau eller pasform, så man får 100% ud af de nye sko. Vi har et redt sortiment og derfor er vi sikre på vi nok skal finde den perfekte sko til lige netop dit behov.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil