Mizuno Wave Stealth 4 rød

Mizuno Wave Stealth 4 rød

Mizuno Wave Stealth 4 er håndboldskoen til spilleren der ønsker stabilitet og god stødabsorbering. Ved at gøre sålen en smule lavere kommer man tættere på gulvet og får på denne måde nemmere ved at reagere hurtigt. I hælen er den velkendte Wave teknologi kombineret med VS-1 stødabsorberende materiale, hvilket giver en blød landing og en hurtig overførsel af energi. For at øge stabiliteten ved retningsskift er forfoden beklædt med et ekstra lag syntetiskskind, som sørger for at overdelen ikke giver efter når alt vægten ligges på ydersiden af foden som man gør når man skifter retning.

Flere detaljer

Ny vare
stabilitet

1 099,00 kr

- +

 
Mere info

Mizuno Wave Stealth 4 er spækket med lækker teknologi der kan fremme spillet på banen. Hvis man er bagspiller eller stregspiller vil man have stor glæde af Wave Stealth 4, da den tilbyder stabilitet og stødabsorbering, i høj grad.

I hælen sørger Wave teknologien for fordeling af stød ved landing og VS-1 giver ekstra stødabsorbering. Omkring ankel og hæl er Kura Liner tilføjet, hvilket er en blød skum der former sig efter foden og sørger for at mindske chancen for vabler og giver bedre føling med skoen. Kura Liner er også tilføjet i toppen af pløsen, så man ikke mærker ubehag fra snørebåndene hvis man strammer dem meget til.

I forfoden er Dynamotion Groove tilføjet under sålen, hvilket er en række af riller der sørger for at Mizuno Wave Stealth 4 er fleksibel på de helt rigtige steder, når man skal skifte retning og sætte af. Kombineret med SR Touch, som giver ekstra stødabsorbering er man sikker på at kunne skifte retning hurtigt og uden at belaste kroppen unødvendigt.

I overdelen af forfoden giver Dynamotion fit sammen med et ekstra lag af syntetisk stof ekstra stabilitet samtidig med at den former sig efter fodens bevægelser og. En lille lækker detalje er at på indersiden af forfoden er overdelen belagt med række V-formede gummi lameller, som kan bruges til at rense underdelen af den modsatte sko med. Da en håndboldsko god kan blive støvet under bunden og man derved kan meste grebet er denne lille feature tilføjet for at gøre det nemmere at tørre støvet af. Man køre simpelthen bare sålen på den højre fod henover indersiden af overdelen på forfoden af den venstre og så bliver støvet fjernet.

Vi anbefaler Mizuno Wave Stealth 4 til:

Stregspillere og bagspillere der ønsker stabilitet og stødabsorbering

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignHåndboldsko
FarveRød
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil