Mizuno Wave Tornado x2

Mizuno Wave Tornado x2

Mizuno Wave Tornado x2 er til dig som ikke vil gå på kompromis med stødabsorbering og stabilitet. Den unikke wave teknologi kombineret med Ap+ i hælen sørger for optimal absorbering i de tunge landinger. Mellemsålen i U4icX skum giver lethed og sublim absorbering i løb frem og tilbage på banen og SR-touch i forfoden sørger for ekstra energi i dine afsæt og retningsskift. Overdelen er selvfølgelig åndbar og lavet ekstra stabil ved hjælp af Dynamotion Fit, som giver dig en tæt pasform og mindre tab af energi ved retningsskift.

Flere detaljer

Ny vare
stabilitet

1 199,00 kr

- +

 
Mere info

Mizuno Wave Tornado x2 er flagskibet i Mizuno’s indoor sortiment. Her er der ikke sparet på noget, hvilket kan ses på listen af teknologier der er tilføjet til denne model. Det er her du får det hele og med rette kan snakke om at man ikke går ned på udstyr. Key-elementet i Wave Tornado x2 er sålen, som er lavet i U4icX, dette skummateriale bruges kun i Wave Tornado x2 og er ellers kun at finde i de bedste af Mizuno’e løbesko.

U4icX er kendetegnet ved at have en meget lav vægt kombineret med en stor blødhed og hoppebold-effekt, hvilket sikre dig en høj tilbageførsel af energi når du skal skifte retning og sætte af.

For at give dine fødder mulighed for endnu hurtigere bevægelser er sålen lavet med Dynamotion-Grove som er små riller i ydersålen der sørger for at sålen bøjer på de helt rigtige steder og fortsat giver dig maksimal greb i banen samtidig med du kan skifte retning endnu hurtigere.

DynamotionFit som sidder på hver side af foden. DynamotionFit er 3 striber af letvægtsmateriale der er gemt inde i overdelens sider som sørger for at holde din fod ekstra godt fast når du skal skifte retning, så du ikke skrider i skoen og mister energi.    

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignHåndboldsko
FarveSort
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil