Mizuno Wave Lightning Z3 Orange

Mizuno Wave Lightning Z3 Orange

Mizuno Wave Lightning Z3 er den længe ventede opdatering af Z2. Mizuno har med Z3 forbedret stabiliteten i overdelen så du ikke mister unødig energi når du skal skifte retning, udover denne opdatering er der ikke lavet om på Lightning Z3 kontra Z2. Grunden til dette er at der ikke er nogen grund til at lave mere om på denne ikoniske og prisvindende håndboldsko. Kombinationen af fremragende absorbering og stabilitet er hvad der har gjort Lightning serien til en af de mest brugte håndboldsko på top-plan. Så hvis du søger en stabil håndboldsko med lav vægt, så er Lightning Z3 den du skal vælge.

Flere detaljer

Ny vare
all-round

1 099,00 kr

- +

 
Mere info

Vi ser flere og flere top håndboldspillere i Mizuno Wave Lightning serien og Z3 er sidste nye skud på stammen. Som nævnt ovenfor er det overdelens stabilitet der er forbedret denne gang, hvilket giver dig endnu mere kontrol over dine retningsskift og eksplosive temposkift.

Overdelen er stadig ultra åndbar så du kan komme af med sveden under lange træninger og kampe samt med Dynamotion Fit teknologien der ligger på hver side af forfoden og midtfoden, hvilket yder ekstra stabilitet ved fra side til side bevægelser.

 

Sålen er opbygget med den ikoniske Wave teknologi der fordeler energien fra dine landinger jævnt i skoen og sørger for du kommer nemt videre til næste bevægelse. For at sænke vægten på Lightning Z3 benytter Mizuno sig af den lette Pownce skum i hele skoens længde, dog med en ekstra pude af SR touche i forfoden for ekstra stødabsorbering ved tunge landinger.

 

I ydersålen på Mizuno Wave Lightning Z3 er der 2 teknologier der hjælper dig med at stå bedre fast og holde maksimal greb i banen samtidige med du skifter retning for at sætte din direkte modstander. Dynamotion Grove og D-Flex Grove. Begge teknologier er udviklet efter intens research af hvordan foden bevæger sig i forskellige positioner under retningsskift og løb. Helt lavpraktisk er det en serie af strategisk placerede riller og flex-zoner i ydersålen der sørger for at Z3 følger din fods bevægelser samtidig med du bibeholder maksimal greb i banen. Disse teknologier mindsker din chance for skader og giver dig et hurtigere antrit på banen. 

 

For at øge komforten under de lange træninger og kampe hvor sveden virkelig hagler af en er Mizuno InterCool teknologien også at finde i Lightning Z3. InterCool gør det, ved hjælp af et åndbar net i sålen, muligt for din fod at ånde på undersiden. Dette sikre at du har mindre chance for at skride rundt i skoen når du begynder med at sved.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignHåndboldsko
FarveOrange
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil