Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

Håndbold tilbehør


For at gøre dit håndbold-kit helt optimalt så er der en del tilbehør som du kan bruge for at gøre din træning lettere og nemmere. Samt efter træning med transport af dine sko, bold osv. Noget du ikke kan undvære er en taske til at have dit udstyr i, til og fra træning. Langt de fleste håndboldspillere bruger også et eller flere sportsbind til støtte og optimering af bevægelser og sidst men ikke mindst er harpiks og harpiksrens altid godt at have i tasken.

Håndbold tilbehør

Hos Sport-net.dk finder du et stort udvalg af håndbold tilbehør. Køb harpiks, sportsbind, kompression, protein og tasker, vi har alt det du står og mangler af håndbold tilbehør. Vi har lækkert håndbold tilbehør fra de mest kendte mærker fra Hummel, Select, Rehband, Nike og CEP til Danmarks bedste priser. Se vores store udvalg af produkter, vi står på mål for alt vi forhandler og vi garanterer at kvaliteten er høj. Vi tilbyder hurtig levering hvad enten det er til pakkepost, hjemmelevering eller til arbejdspladsen, det afgør du, hvad der er nemmest.

Vi mener, at man præsterer bedre på håndboldbanen, hvis man har det rigtige udstyr, som er med til at fremme præstationen. Hvad enten det er harpiks, sportsbind, kompression eller protein/energi, så har vi det. Med det rigtige håndbold tilbehør, giver du dig selv, de bedste forudsætninger for at forbedre de sidste små vigtige detaljer til både træning og kamp. Det er vigtigt for håndboldspillet, at de forhold og betingelser som du sætter for dig selv er i orden, for først der, kan du præstere på allerhøjeste niveau. Her i kategorien, finder du håndbold tilbehør, der er med til at sikre dig de mest optimale forhold for at præstere på allerhøjeste niveau. Vi har fyldt vores hylder med smart og effektivt håndbold tilbehør til både spilleren og træneren. Det kan eksempelvis være pandebånd, der hjælper spilleren med at holde sved væk fra øjnene. Vi forhandler som sagt også håndbold tilbehør til træneren, som gør det nemmere at blive hørt under træningen, men også til dommeren for han bedre kan styre og dømme håndboldkampen. Til træneren forhandler vi også taktisk håndbold tilbehør i form af taktik boards, hvor man kan aftale og vise forskellige løb i angrebsfacen. Hvad enten du som forbruger vælger at besøge vores fysiske butik i Herning gågade, eller købe din håndbold tilbehør online, så garanterer vi, at du kan få det rigtige tilbehør i en førsteklasses kvalitet. Vi sørger for, altid at have et stort og spændende sortiment.

Håndbold udstyr til børn

Det er vigtigt at få fingrene i noget håndbold udstyr til børn, specielt fra trænerens side af. Det er særdeles vigtigt, når spillerne er til stævne og i pausen har brug for vand. Her er det vigtigt, at træneren og holdlederen har købt håndbold udstyr til børn, så de kan få noget at drikke og på den måde holde sig klar til at spille de lange kampe. Herudover, er det vigtigt med noget visuelt, så du kan vise børnene hvad du mener. Her kommer håndbold udstyr til børn til sin gode ret ved at vi forhandler tavler, hvor forskellige taktikker kan beskrives ved hjælp af illustrationer.

Håndboldudstyr børn, er til de spillere som gerne vil ses mere end man normalt bliver i badminton. Når vi hos Sport-net taler om håndboldudstyr børn, er det med henblik på for eksempel svedbånd, pandebånd eller andre typer udstyr som børn har set de bedste i verden spille med. Det er vigtigt at børnene i sporten kan associere sig selv med de verdensstjerner, som de ser på tv, vi har derfor valgt at sætte stor fokus på, at gøre det muligt for dem, at ligne fx Mikkel Hansen eller Niklas Lundin.

Håndbold udstyr

Vi forhandler håndbold udstyr til træneren, dommeren og spillerne, hvad enten de har brug for anderledes redskaber i deres træning, for at optimere specielle former for spilkombinationer, ønsker at blive hørt mere tydeligt eller at beskytte sig bedre mod eventuelle tacklinger og skub man risikerer at få. Så har vi udstyret på vores site og i vores fysiske butik i Herning gågade, hvad enten du mangler, så har vi det.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil