Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

Sportsbind håndbold

Det sker oftere og oftere, da sporten håndbold stiller større krav til spillerne og deres fysik, at de benytter sig af diverse sportsbind. De er både tapet op, har neopren bind fra Select på. De gør alt hvad de kan, for at få mere støtte og ekstra varme til udsatte områder, hvad enten det er skulder, albue, håndled, hofter, knæ eller ankler. Som ungdomsspiller oplever man også en stigende tendens til, at spillerne skal bruge ekstra støtte til deres knæ, ikke blot for at holde dem varme, men også som en slags knæbeskytter, da det ofte sker, at spiller bliver tacklet og lander ned på knæene for at tage af for faldet.

Støttebind knæ

Der findes flere forskellige slags støttebind til knæet, blandt de mest kendte er mærket SELECT, som er kendt for at skabe neoprenbind til sport. Disse neoprenbind og i særdeleshed dem som støtter omkring knæene er hyppigt brugt at håndboldspillere i alle aldre. Støttebind knæ fra SELECT kommer med 4 millimeter neoprenbind som giver både varme og støtte til et træt knæ, som har brug for ekstra hjælp i forskellige situationer, hvad enten der er tale om en trænings- eller kampsituation. Ved nogle af støttebindene er bagsiden lavet mere luftig, for at øge fleksibiliteten i bindet, samtidig med, man kan komme af med noget af varmen som ophober sig i bindet. Ved andre typer SELECT støttebind til knæet har firmaet valgt at lave en åbning omkring knæet, for at give yderligere støtte omkring knæskallen, dette knæbind egner sig særdeles godt til de spillere, som har problemer med eller har haft problemer med springerknæ. Ligesom det almindelige støttebind knæ har også denne model en mere fleksibel og åndbar bagside, der sikrer en øget komfort mens man dyrker sport. Når man ser på ungdomsspillerne til de forskellige turneringer rundt omkring i landet, er der specielt en type neopren støttebind knæ der gør sig mere synlig end andre. Det støttebind der er tale om her er konstrueret således, at der er en lille pude foran knæet, der gør at hvis man bliver tacklet og tager af med sit knæ, så slipper man for ubehagelige blå mærker og brandsår hvis man skulle være så uheldig at glide hen af gulvet samtidig med. Disse typer neoprenbind kan fås med en lille og en større EVA pude. Den store pude er konstrueret så den aftager endnu mere end den lille, ved at bruge et materiale, der hedder Armortec.

For de spillere, som har brug for ekstra støtte omkring deres knæskal, disse problemer kan skyldes at spilleren er landet forkert på foden og derved har fået et vrid i knæet, som har fået skubbet deres knæskal afled, så kan det være en rigtig god ide at investere i et støttebind til knæet, hvor der er skinner på siden af neoprenen. På denne måde sikrer man spilleren at de får den nødvendige støtte, der gør dem i stand til at spille deres sport til største glæde. For andre spillere, kan det være, at spillerne har brug for ekstra støtte omkring deres ankler, da de er udsat for et enormt stort pres ved både afsæt, landing og fodfinter. Her benyttes ofte ankelstøtter, som er ekstra støttende i form af en form for plastic der støtter anklen maksimalt. Uanset hvilket behov du har til din skade eller småskavank, så er vi overbevist om, at vi hos Sport-net har lige netop det produkt som du har brug for.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil