Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

Tasker til håndbold

Hvad enten du skal til kamp eller til træning, er det uhyre vigtigt at have den rette måde at transportere dit badeudstyr, samt dine håndboldsko med videre fra dit hjem til træning. Her er der ikke tale om et køretøj, der er tale om noget meget mere essentielt. I sport og særdeleshed en redskabsløs sport som håndbold, er det rigtig vigtigt at have en god og rummelig taske. Her hos Sport-net.dk forhandler vi bl.a. Hummels populære serie af sportstasker. Alle vores tasker er konstrueret i et slidstærkt nylon, dette sikrer dig som kunde, et solidt og holdbart stykke udstyr, som kan holde til mange træninger og endnu flere kampe.

Tasker til kvinder

Kvinder, der dyrker sport har i de fleste tilfælde flere genstande med sig og det kan derfor være en rigtig god ide at købe en taske med ekstra plads i. Tasker til kvinder kommer som oftest i et stort udvalg af former, designs og rummelighed. Det kan være en rigtig god ide at investere i disse tasker til kvinder, da det stadig gælder om at transportere sit sportstøj, badeartikler med videre fra sit hjem til hallen eller kampen.

Tasker til mænd

Mænd har i mange tilfælde ikke et lige så stort behov som kvinder og stiller derfor ikke lige så store krav til deres tasker til mænd. I mange tilfælde gælder det om, at transportere sko, tøj, et håndklæde og lidt ekstra tøj fra sit hjem og til træning.

Der er ingen produkter i denne kategori

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil