Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

Håndboldtøj


Håndboldtøj er nødvendigt for at du kan præstere optimalt på banen. Når du bevæger dig kommer du til at svede og hvis dit tøj ikke er svedtransporterende kan det nemt blive et irritations moment som du tænker på under træning og kamp. Derfor har vi hos Sport-net.dk kun håndboldtøj der opfylder de krav vi selv stiller til optimal beklædning. Hvilket er at det er svedtransporterende og strækbart, så du har optimal komfort gennem hele kampen og træningen.

Håndboldtøj

Når man spiller håndbold er det vigtigt at man har det rigtige håndboldtøj, for på den måde at få den bedste oplevelse på banen. Det er nødvendigt at man kan spille håndbold i det rette tøj, samtidig med at man har en komfortabel følelse og kan bevæge sig frit uden at blive hæmmet i spillet. Her hos Sport-net.dk finder du et stort udvalg af det mest komfortable håndboldtøj på nettet til både voksne og børn. Hele vores sortiment kommer fra store og anerkendte håndboldmærker, som hele tiden forsøger at overgå deres tidligere kollektioner i teknologier, farver og modeller.
Hvad enten du træner eller spiller kamp, er det vigtigt at være klædt i komfortabelt og funktionelt håndboldtøj, således dit håndboldtøj fremmer bevægelsesfriheden i spillet og du opnår optimalt spil. Håndboldtøj, der er designet til aktiv udfoldelse vil give større bevægelsesfrihed, hvorfor det er en god ide at vælge håndboldtøj i et svedtransporterende materiale fremfor at vælge en gammel bomuldstrøje, som klistrer til kroppen og forhindrer bevægelsesfrihed. Alt det håndboldtøj vi forhandler er lavet i lette og svedtransporterende materialer, da vi er klar over hvor vigtigt det er for spillet at man kan bevæge sig frit. Vi anbefaler ikke at man vælger håndboldtøj, som sidder helt tæt til kroppen, da dette hæmmer bevægelsesfriheden, tværtimod anbefaler vi at man vælger håndboldtøj, som sidder lidt mere løst.

Håndboldtøj til børn

Hvad enten man kigger efter håndboldtøj børn her hos os på vores webshop eller i en fysisk butik, så vil man opdage at de fleste brands vælger at lave unisex håndboldtøj til de yngste, da deres kropstatur ligner hinanden og det er først når de bliver ældre der begynder at komme flere former på deres krop, hvorfor der kommer en specifik serie tøj til dem senere i deres liv. I og med at håndboldtøj til børn er unisex er tøjet også i større omfang bredere da det skal passe til alle, det er først når man når længere op i rækkerne at man får håndboldtøj som er mere tætsiddende som pige/kvinde som man kender det fra tv. Omvendt bliver tøjet til drenge bredere i takt med at de udvikler sig fysisk og derfor har brug for større størrelser, der kan rumme deres bredere skuldre.

Håndboldtøj dame

Håndboldtøj dame er specielt konstrueret til at passe til kvindens former. T-shirten sidder tættere end man kender det fra herresiden, da kvinder ikke er lige så brede over skuldrene som herrerne er. Samtidig er de også mere tætsiddende, da kvinder foretrækker en t-shirt som sidder lidt tættere omkring maven/siderne således de kan føle sig feminine. Shortsene er lårkorte og tætsiddende for at gøre sporten mere feminin og seervenlig. Herudover er det lavet således fordi, kvinderne ikke ønsker at løbe rundt på banen iført shorts, som hænger og dingler nede ved knæene da disse forhindrer bevægelsesfriheden i sporten fremfor at fremme bevægelsesfriheden og derved gøre det lettere at lave fodfinter og hurtige bevægelser i angrebsfasen. Få mere glæde af din sport og vælg det rigtige håndboldtøj

Når man træner og spiller kamp, er det vigtigt med short og en t-shirt, der fremmer bevægelsesfriheden i sporten. Materialerne, der benyttes i dine shorts og t-shirt skal være lette og svedtransporterende, da dette giver den største komfort på banen. En anden vigtig del af håndboldtræningen eller kampen er også håndbolddragten, som bruges til at varme op i. Den er nem at hoppe i før og efter træningen, men også mellem kampene hvor den sørger for at holde spilleren varm i pausen eller når man sidder på bænken. Vi hos Sport-net.dk mener at man får mere glæde af sin sport, hvis man vælger det rigtige håndboldtøj. Rigtig håndboldtøj betyder at man opnår fri bevægelse og sørger for at transportere sveden væk fra kroppen i løbet af træningen eller kampen. Rigtig håndboldtøj dame for os, betyder at spilleren kan bevæge sig, uden at tøjet klistrer til kroppen og derved hindrer bevægelserne.

Pasform til både mænd, kvinder og børn

Vi har valgt at gøre det så let som muligt at finde frem til det helt rigtige håndboldtøj ved at inddele vores kategorier i mænd, kvinder og børn. Hvis man dog sammenligner de forskellige modeller ved blot at trykke på overkategorien ligner de ofte hinanden, det er derfor vigtigt at man lige ser sig om, før man bestiller sit håndboldtøj. Herretøj er ofte mere firkantet i formerne da det skal passe over et par bredere skuldrer end tilfældet er med kvinder, hvis håndboldtøj er mere faconsyet. Herudover er herrernes shorts også længere og bredere end kvindernes, da disse skal sidde mere tæt. Vores håndboldtøj til børn er i de fleste tilfælde lavet i unisex størrelser, hvorfor man ikke skal tænke lige så meget over hvilken pasform disse har.

Sådan fjerner man harpiks fra håndboldtøj

Når man spiller håndbold og er begyndt at benytte harpiks til både træning og kamp, er det et typisk problem med harpiks på sit håndboldtøj. Harpikspletter på tøjet giver nogle grimme mærker og kan være svære at få af tøjet. Disse pletter forsvinder ikke ved normal tøjvask og kræver skrappere midler. En løsning på problemet kan være harpiksvask fra Select. Det er et vaskemiddel, som fjerner harpiks uden at det skader farverne på tøjet. Det kan benyttes til individuel vask af håndboldtøj eller hvis man trækker det korteste strå og skal vaske hele holdets tøj.
En anden løsning på problemet, kan være at benytte sig af brun sæbe til at fjerne harpiks fra håndboldtøjet. Typisk benyttes denne metode til at fjerne harpiks fra boldene, men man kan også bruge det på håndboldtøj. Man kan smøre brun sæbe på pletten, hvor der er harpiks, hvorefter man skal lade tøjet ligge til næste dag og derefter smide håndboldtøjet til vask. Når dit håndboldtøj så er blevet vasket i vaskemaskinen skulle pletten gerne være væk, hvis dette ikke er tilfældet, så gentages processen. Vi gør dog opmærksom på, at tøjets farve kan lide skade, hvis man benytter denne metode, der burde dog ikke være nogle kvaler, hvis man benytter denne metode på rigtig håndboldtøj fra de større mærker.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil