Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

Håndboldtøj dame

Hos Sport-net.dk sikrer vi os, at forhandle de største mærker indenfor håndbold når det kommer til håndboldtøj dame. Vi har de største mærker i vores sortiment fra Hummel, Nike, Adidas og som noget nyt giver vi også vores kunder muligheden for, at købe Under Armour som er et amerikansk mærke, der er mest kendt for at lave førsteklasses kompressionstøj. Vi mener, at sport skal være sjovt at dyrke og det bliver det først når man har noget godt håndboldtøj dame at spille i. Derfor forhandler vi håndboldtøj dame, der sikrer at kvinden, som ifører sig tøjet kan komme af med sveden når træningen eller kampen bliver hård. Alt det håndboldtøj dame vi forhandler er lavet af kvalitetsmaterialer, som sikrer at tøjet giver stor bevægelsesfrihed, samtidig med at der ikke er nogle generende syninger, som generer samtidig med, at man træner eller spiller kamp. Alt vores håndboldtøj dame er lavet i enten polyester eller microfiber, som er med til at sikre den absolut bedste komfort og følelse på banen, da det er det mest funktionelle håndboldtøj man kan få.

For at åbne størst mulig bevægelsesfrihed i tøjet, er det et absolut must, at tøjet ikke klistrer fast til kroppen og hæmmer spilleren i de håndboldspecifikke bevægelser, der skal foregå når spilleren skal skyde på mål eller aflevere bolden. Vores håndboldtøj dame har en pasform, som sikrer fuld bevægelighed og optimal komfort både før, under og efter træningen eller kampen. Vi forhandler både shorts, t-shirts og inder shorts, men også træningsdragter, der kan bruges før, under og efter kampen, for at holde sig varm, når man sidder på bænken eller skal holde musklerne varme mellem kampene. Hos Sport-net.dk er vi klar over, at håndbold er en hård sport, som kræver meget af både kroppen, såvel som tøjet. Ens hænder er dækket af harpiks, når man så skal tackle en modspiller eller bliver tacklet, så vil harpiksen rive i tøjet. Dette sætter store krav til kvaliteten af tøjet.

Hummel håndboldsæt

Hummel håndboldsæt er kendt for deres mange år i branchen. Herudover er Hummel kendt for, at leverer førsteklasses håndboldtøj dame, som sikrer den højeste form for komfort, samtidig med at det kan holde til de mange tacklinger, der finder sted på en håndboldbane. Hummel håndboldsæt kommer i form af shorts og en t-shirt med muglighed for yderligere køb af træningsdragt. Det er også muligt, at købe Hummel håndboldsæt til målmænd (måldamer). At være målmand i håndbold kræver, at ens håndboldtøj dame, sidder godt på kroppen. Det må hverken sidde for løst eller for tæt på kroppen, da der skal være plads til, at man kan bevæge sig i tøjet, samtidig skal det beskytte kroppen mod bolde, der bliver kastet imod målet fra meget kort afstand. Netop denne slags håndboldtøj dame finder du her hos Sport-net.dk i et stort sortiment af mange forskellige farver og modeller, så der er håndboldtøj dame og Hummel håndboldsæt til enhver smag og ethvert behov, hvad enten det gælder børn eller voksne.

Der er ingen produkter i denne kategori

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil