Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

Håndboldtøj herre

Sport-net.dk forhandler håndboldtøj herre fra de største brands på markedet fra Hummel, Adidas, Nike og som noget nyt, det amerikanske mærke Under Armour, som er særligt kendt for deres kompressionsbeklædning i form af inder tights. Alle de mærker vi forhandler er nogen vi kan stå inde for, de er med til at fremme det sjove i sporten. Det sjove i sporten opnås ved, at det håndboldtøj herre som vi har valgt at føre som sortiment, er svedtransporterende, uden generende syninger og ikke kravler op i løbet af træningen eller en kamp. Vi sikrer os, at have håndboldtøj på lager i enten polyester eller microfiber, for at sikre den bedste komfort til de spillere som ønsker, det mest funktionelle håndboldtøj.

Noget af det vigtigste for en håndboldspiller er at have bevægelsesfrihed i tøjet, det nytter ikke noget, at tøjet klistrer til armen og ”låser” skulderen fast, således at der ikke er mulighed for at skyde med den kræft og præstation, som er påkrævet i håndbold. Eftersom alt vores tøj er lidt løsere, giver det spilleren mulighed for at give sig fuldt ud på banen. Vi forhandler både shorts og t-shirts til når du er inde på banen og spiller, men også overtrækstøj til når du sidder på bænken eller har pause mellem kampene. Alt det håndboldtøj herre vi forhandler er udført i højeste kvalitet, eftersom håndbold er en hård sportsgren, som udsætter både tøj og krop for mange hårde tacklinger og harpiks, som er med til at slide tøjet yderligere.

Håndboldtrøjer

Vi har håndboldtrøjer fra Hummel, Adidas og Nike. Hummel har i mange år været en storspiller på håndboldmarkedet og leverer det ene kvalitetsprodukt efter det andet. Derfor anser vi det som en selvfølge at vi skal kunne tilbyde disse håndboldtrøjer til vores kunder. Adidas er kendt for sin suveræne kvalitet, holdbarhed og lækre materialer, der sikrer optimal ventilering af deres håndboldtrøjer. Nike er nyere på markedet inden for håndbold, men man skal ikke tage fejl af, at kvaliteten og holdbarheden er sublime. De leverer kvalitetsprodukter, som hjælper kroppen med at transportere sveden væk fra kroppen, som de i mange år har gjort i blandt andet fodbold og løb. At være målmand i håndbold kræver at man er frygtløs og kan redde bolde fra at gå ind på den anden side af stregen på meget kort afstand. For at hjælpe målmanden mest muligt, er det nødvendigt, at have håndboldtøj, der sidder løst men stadig behageligt, så der er plads til at bevægelsesfrihed. Herudover skal tøjet holde i lang tid og beskytte målmanden mod bolde, der bliver skudt imod ham. Denne slags håndboldtøj herre til målmænd finder du her hos Sport-net.dk.

Håndboldtrøjer med tryk

Når du køber håndboldtøj hos Sport-net, synes vi det er en naturlig del af handlen at tilbyde dig håndboldtrøjer med tryk på mod en lille merpris. Her kan man få skrevet sit navn, sit nummer eller sponsorer på ryggen, maven eller ærmerne. Vi har vores egen trykmaskine, så det er kun din fantasi, der sætter grænser for hvad der skal trykkes.

Der er ingen produkter i denne kategori

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil