Indtast din prisgaranti herunder.

Hos Sport-net.dk er vi dedikeret til at du som vores kunde skal have den bedste service. Udover den bedste service skal du også have den bedste pris. Derfor giver vi dig 30 dages prisgaranti på alle varer.

Hvis du finder den varer du vil købe eller har købt billigere et sted går du til vores prisgaranti side og indtaster dit faktura nummer, direkte link til produktet på den anden webshop og din email. Vi refundere så differencen.

Det er vigtigt at understrege at vi kun yder denne service til kunder der har købt et produkt hos os, hvilket vil sige at vi ikke retter priser ned før et køb, da det tager for lang tid for både dig og os at skulle maile frem og tilbage omkring prisen før du handler.

Så selvom du har fundet varen billiger et andet sted kan du trygt handle hos os og få vores service sammen med den billige pris. Du gennemføre blot ordren hos os og indtaster faktura, webshop og email herunder. Så refundere vi.

Vores eneste krav er at den anden webshop er fra Danmark, så der ikke kan være tale om kopi produkter. Og at den variant (fx størrelse) du har købt ved os er på lager hos den anden webshop.

Vi forbeholder os naturligvis retten til justere refunderingen i forhold til fragtomkostninger. Det kan være hvis den nye pris på et produkt får totalprisen til at komme under vores fragtgrænse på 499,-, eller hvis den anden webshop ikke har fri fragt og retur på det givende produkt. Og så forbeholder vi os retten til at lade købet gå tilbage, hvis vi ikke er interesseret i at sælge produktet til den pris de anden butik sælger til. Det kan være ved ophørsudsalg eller restpartier.

Indtast din prisgaranti herunder og vi sætter differencen tilbage på dit betalingskort.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web