Niveau
Spillestil
Mærker
×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Forza badmintonketcher

499,00 kr. 999,00 kr.
Forza Power 576 er lillebror til HT power 36 og er bygget på de samme principper. Det er en ketcher til dig der gerne vil sætte din modstander under pres ved at spille offensivt. Skaftet er medium stift hvilket...
1.199,00 kr.
Power og stabilitet er nøgleordene bag Forza HT Power 36 VS Med den nyudviklede hovedform, som reducere vindmodstanden giver Forza HT Power 36 VS dig maksimal fart i de tunge slag. Ydermere er hovedet lavet i ekstra...
1.199,00 kr.
Power og stabilitet er nøgleordene bag Forza HT Power 36 S Med den nyudviklede hovedform, som reducere vindmodstanden giver Forza HT Power 36 S dig maksimal fart i de tunge slag. Ydermere er hovedet lavet i ekstra...
1.199,00 kr.
Power og stabilitet er nøgleordene bag Forza HT Power 36 M Med den nyudviklede hovedform, som reducere vindmodstanden giver Forza HT Power 36 M dig maksimal fart i de tunge slag. Ydermere er hovedet lavet i ekstra...
149,00 kr.
Hvilken opstrengning skal du vælge? Er du i tvivl om hvilken opstrengning du skal vælge, så læs med her. Strenge: BG 80 gul (all-round), er en mellem tykkelse streng med en ru overflade, som giver et godt greb i...
Viser 1-5 af 5 element(er)

Forza ketcher

Forza er et 100% dansk firma, som har designet udstyr og tøj til badminton i over 25 år. Forza badmintonketcher er nogle af de allermest anerkendte ketcher på markedet.

Gennem tiderne har flere af de mest prominente danske badmintonspillere benyttet sig af disse badmintonketcher, heriblandt Morten Frost, Tine Baun (Rasmussen), Martin Lundgaard og Jan Ø Jørgensen. Forza har som det eneste brand i verden konstrueret badmintonketcher, hvor ketcherhovedet er det samme, men alt efter hvor god ens teknik er, kan man skifte ud i de forskellige stivheder i skaftet.

Denne måde at tænke badmintonketcher på, er banebrydende og giver spilleren en unik mulighed for, at få en høj grad af tilpasning af ens badmintonketcher i forhold til, hvad man ønsker at forbedre sig på som spiller.

Forza badmintonketcher er kendt for den gode kvalitet til fornuftige og billige priser, man får rigtig meget badmintonketcher for pengene. Lidt som man kender det fra andre ketcher brands, så er også Forza inddelt i forskellige kategorier, således man kan se hvilke typer badmintonketcher, der henvender sig til forskellige spillere. Hos Forza, er ketcherne inddelt således: Forza Titanium, Forza Power, Forza Light, Forza Legend og Forza Power Trainer. 

Forza power og Titanium + de andre serier

  • Forza Titanium leverer overlegne spilleevner med et miks af grafit og ultra let og stift titanium, tilbyder denne serie god holdbarhed og spilegenskaber.

  • Forza Power er designet til at give spilleren mere power. En række badmintonketcher til den aggressive spiler, som ønsker maksimal power i hvert slag og derved at afslutte kampen hurtigt ved at angribe.

  • Forza Light er designet til, at spille det flade hurtige spil. Forza har konstrueret badmintonketcher som er lette, tynde hurtige og fyrige som henvender sig specielt til doubler og spillere som ønsker at spille kontra.

  • Forza Legend er en række ketchere, som er designet til spillere, der har stor fokus på præcision, nøjagtighed og kontrol. Denne serie ketcher er til singlespillere, som ønsker at kontrollerer spillet hvad enten det er fra for banen eller bagbanen.  

  • Forza Power Trainer er designet i samarbejde med topspillere, som en ketcher, der skal erstatte den tidligere hyppigt benyttede squash ketcher i den daglige træning. Forza Power Trainer benyttes af mange topspillere, den er designet som en ordinær ketcher med 100% grafit og en vægt på 115-, 130,- og 150gram, som gør den perfekt til at udvikle dit spil.

Forza Precision og de andre modeller 2018

2018 er et spændene år for Forza når vi kigger på badmintonketcher. Det er året hvor den meget kendte og elskede Titanium serie udgår og bliver erstattet af den nye Precision serie. Det skal dog hurtigt siges at de spillere der har haft glæde af den gamle Titanium serie helt sikkert vil elske de nye Precision ketcher.

Forza Precision badmintonketcher er neutral vægtfordelte som vi kender Titanium ketcherne og derfor vil det være oplagt at skifte til den nye serie. Udover vægtfordelingen har de 2 serier mange andre fællestræk. Blandt andet er Precision ketcherne også med Titanium forstærkede hoveder, hvilket giver en fantastisk føling og kontrol med bolden, især i det mere krævende netspil og flade spil kommer Precision ketcherne til deres ret.

Lige som de andre top modeller fra Forza kommer top modellen Precision 10.000 med 4 forskellige stivheder i skaftet, så både den professionelle spiller og den knap så øvede kan nyde godt af både kontrol og power. Tommelfingerreglen er at jo hurtigere man kan svinge armen jo stivere skaft skal man have. De forskellige stivheder er:

  • F = Fleksibel. Dette er skaftet til begynderen og meget let øvede som har brug for maksimal hjælp til at få længde på boldene.

  • M = Medium. Denne fleksibilitet er hvad langt de flest spillere bør spille med. Det er til den øvede spiller med fornuftig teknik, som stadig søger mere power i smash.

  • S = Stiff. Til den øvede spiller der søger en høj grad af kontrol, som enten har et meget hurtigt sving, eller som gerne vil miste lidt power til fordel for maksimal kontrol.

  • VS = Very stiff. Til den absolutte top-spiller der har maksimal teknik og svinghastighed. For at udnytte denne form for skaft skal du være en af de bedste spiller i Danmark. Eller du er øvet og søger det bedste af det bedste inden for kontrol og ønsker ingen ekstra power fra skaftet.

Forza Power 999

Som en nyhed til den populære Power Badmintonketcher serie er der kommet en ny top model. Den hidtidige top-model Forza Power 996 fortsætter, men må nu affinde sig med at lillebror til Forza Power 999.

Power 999 kommer med et stift skaft og en hovedtung vægtfordeling, som henvender sig til den øvede spiller der har et solidt hurtigt sving og som gerne vil angribe. Med en kombination af Carbon Nanotubes og en lidt bredere top på hovedet formår Forza at skabe en badmintonketcher der både giver trampolin effekt og stabilitet.

Carbon nanotubes er indsat i hele hovedet og er små carbon rør der forstærker den lim der binder grafitten sammen, men samtidig lader de grafitten beholde en større grad af fleksibilitet, som øger trampolin effekten og derved giver mere fart i bolden. Ved at gøre toppen på hovedet en lille bitte smule bredere bliver de slag der rammes i toppen af hovedet mere præcise og der kommer mere katapult effekt i skaftet da der kommer lidt mere vægt i toppen.

Forza badmintonketcher og talenterne

Man kan derfor roligt sige, at der findes en badmintonketcher til ethvert behov og enhver type badmintonspiller. Alle Forza’s badmintonketcher bliver kvalitetstestet af elitespillere derfor kan man roligt regne med, at alt det udstyr man køber hos Forza er af høj kvalitet. 

Man ser ofte, at Forza vælger at etablere et samarbejde med unge (up-comming) talenter, for at fremme deres færdigheder på badmintonbanen. De får forskellige grader af kontrakter, som varierer i alt fra hvor meget udstyr de får til hvilke procenter spillerne kan købe udstyret til når de først er i Forza’s system.

Som bedste eksempel fra nyere tid, hvor Forza er ved at hjælpe en ungdomsspiller op i graderne er talentet fra Århus, Anders Antonsen. Anders er ungdoms Europamester, individuel i 2015 og Europamester 2016 for hold. Anders underskrev i 2015 en 5-årig sponsorkontrakt med det Danske firma. Disse er derfor samarbejdspartnere og vi kommer til at se den danske komet spille i udstyr fra Forza de næste mange år i hans fremtidige udvikling både herhjemme og i det internationale badmintonmiljø.

Det er særligt i de danske badmintonhaller, at man ser hvor udbredt Forza badminton er. Her hjemme er det mere reglen end undtagelsen at man på et eller andet tidspunkt i sin karrierer, har stiftet bekendtskab med det dansk-designede badmintonbrand som første badmintonketcher, eller seneste. 

Hvis du søger mere inspiration omkring ketcher generelt, så tag et kig på dette link: badmintonketcher

 

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu