×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Victor badmintonketcher

149,00 kr.
Hvilken opstrengning skal du vælge? Er du i tvivl om hvilken opstrengning du skal vælge, så læs med her. Strenge: BG 80 gul (all-round), er en mellem tykkelse streng med en ru overflade, som giver et godt greb i...
Viser 1-1 af 1 element(er)

Victor badmintonketcher

Victor er et Koreansk badmintonmærke, som benyttes af nogle af de bedste double og mixdouble spillere i verden. Blandt andet verdensranglistens nummer 1, Lee Yong Dae benytter sig af mærket. Victor er som nævnt et Koreansk mærke, de er det andet største badmintonbrand på markedet lige efter Japanske Yonex, hvorfor det er naturligt, at de har valgt at lave et samarbejde med det Koreanske badmintonlandshold. Victor arbejder med mange forskellige serier af ketcher, hvor der kan være ketcher til forskellige spilletyper i samme serie. De mest kendte (og dem som Sport-net.dk har valgt at forhandle) er Thruster, som har meget fokus på øget power i stedet for kontrol, en rigtig god badmintonketcher til singlespilleren, som ønsker at beholde initiativet og hamre tunge smash ned fra bagbanen. Light-fighter, er en ekstrem let badmintonketcher, i denne serie, er der forskellige vægtfordelinger, så der både er ketcher, som henvender sig til spilleren, som ønsker en hovedtung ketcher men også en ketcher, der henvender sig til spilleren som har brug for en hovedlet badmintonketcher. Jetspeed, som er det nyeste skud fra stammen i Victors badmintonsortiment. Jetspeed fokuserer på at mindske vindmodstanden i ketcheren, så et hurtigt sving kan kombineres med enten power eller kontrol, også her findes der forskellige typer badmintonketcher, som henvender sig til de forskellige spilleres behov, der findes både hovedtunge, hovedlette og neutrale badmintonketcher i denne serie. Brave Sword er en ketcher serie, som henvender sig til spillerne, der ønsker en aerodynamisk ketcher, for at få et hurtigere sving og derved få mere kontrol i spillet og frem for alt hurtigere reaktionsevne, samt power i sine slag. Verdenslistens nummer 1 i herredouble, Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong benytter sig af denne type badmintonketcher.

 

Victor badmintonketcher, benytter sig af teknologier, som minder meget om dem man finder i andre ketcher mærker. Blandt andet Victor’s badmintonketcher serie Jetspeed, som benytter sig af et mindre ketcherhovede, et længere og tyndere skaft, samt mindre greb, for at opnå det mest optimale angrebsvåben. Et andet våben som flere af de Koreanske badmintonspillere benytter sig af er Brave Sword Victor badmintonketcher, denne type badmintonketcher henvender sig til spillerne, som ønsker at have et våben som skærer sig igennem luften som et sværd, der sikrer sig at spillerne får maksimal kontrol med bolden, når man kombinerer maksimal kontrol med en utroligt aerodynamisk ketcher ramme, så får man et utrolig stærkt angrebsvåben på badmintonbanen – det er ikke så underligt, at Victor Brave Sword er en go-to løsning for flere af de sponsorerede elite badmintonspillere.

 

Det Malaysiske badmintonlandshold som tidligere var sponsoreret af et andet firma, er nu en del af Victor badminton. Flere af de mest prominente navne heriblandt doublekonstellationen Goh V. Shem/Tan Wee Kiong, mixeddoublekonstellationen Chan Peng Soon/Goh Liu Ying, herresinglespilleren Chong Wei Feng og damedoublekonstellationen Hoo Vivian Kah Mun/ Woon Khe Wei er alle en del af Victor og benytter sig alle af Victor badmintonketcher. Den danskfødte og særdeles kendte landstræner for det Malaysiske forbund Morten Frost, er ansigt ud ad til på Victor’s hjemmeside, hvor han fortæller om det tekniske, der foregår på en badmintonbane og hvordan man skal bevæge sig i forhold til hinanden (specielt i doublesituationer). Når så prominente navne kan stå og tale godt om produkterne, så bør det være en indikation overfor resten af badmintonverdenen om at Victor badmintonketcher er her for at blive og det er et klar kvalitetsstempel, som viser at selv de bedste i verden kan og vil benytte sig af Victor som deres go-to løsning på badmintonbanen. Vi hos Sport-net kan i hvert fald skrive under på, hvis man køber et Victor produkt, så får man masser af kvalitet.

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu