×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Tilbehør

79,00 kr.
Et tyndt grip der sørger for den bedste kontakt mellem håndflade og ketcher. Dette er det mest solgte grip i verdenen, der er siden starten, for 25 år siden solgt nok grip til at det kan nå mere end 3 gange rundt om...
59,00 kr.
Blødt old school svedbånd i frote. Stærkt svedabsorberende og med elastik, så det sidder perfekt hele kampen. En lækker gadget til at sætte lidt kulør på spillet. Kan med fordel anvendes sammen med svedbånd i samme...
69,00 kr.
Svedabsorberende old school frote svedbånd. Lavet i bomuld og med elastik, så de sidder perfekt hele kampen. Lækker gadget til at sætte kulør på spillet. Kan med fordel benyttes sammen med pandebåndet i samme design.
49,00 kr.
Forza Soft Grip er et lækkert lidt tykkere grip, som giver en god svampet følelse at holde ved. God til hvis du sveder meget og ikke ønsker at spille med Frote eller et tyndt grip.
Viser 1-5 af 5 element(er)

Grip & diverse tilbehør

Når spillere skal vælge grip er det vigtigt, at de overvejer flere faktorer, såsom hvor stor en hånd har de, hvor meget sveder de, hvordan er deres teknik osv. Som nybegynder vil det anbefales, at man vælger det yderst populære Yonex Super Grap, da man får en bedre føling med ketcheren og derved har lettere ved at lære hvordan ketcheren skal holdes i hånden når man skal slå de forskellige slag. Langt de fleste nybegyndere kan også sagtens beholde det originale grip på, som sidder på ketcheren når den købes. Når man bliver ældre og får en større hånd, men stadig ønsker at spille med det syntetiske greb på sin ketcher, men føler det er blevet for tyndt, kan man med fordel vælge, at gå over til Forza Soft Grip. Dette giver lidt den samme følelse som Super Grap, men det er tykkere. Dette grip kan også anbefales til motionisten, som ønsker en smule tykkere greb på sin badmintonketcher. Til slut, kan man overveje hvor meget man sveder, hvis man sveder meget i sin håndflade når man spiller badminton, så vil Super Grap og Soft Grip blive for glat og man vil miste følelsen med ketcheren. Hvis dette er tilfældes, kan man overveje at benytte sig af det velkendte Frotté greb (bedre kendt som håndklædegreb), som for nogle producenter er tykkere end det syntetiske grip. Denne type greb sørger for, at absorberer sveden fra håndfladen og derved hjælpe spilleren til hele tiden at have et godt greb med ketcheren.

Hvis man ikke føler, at sveden bliver absorberet helt tilstrækkeligt ved Frotté greb alene, kan man vælge at kombinere det med Grip Powder, som er en speciel talkum, udviklet af Yonex, der gør at sveden absorberes hurtigere end tilfældet er ved kun at benytte Frotté greb alene.

Herudover, forhandler vi også mere old-school tilbehør i form af pandebånd og svedbånd til håndledende, som måske er bedst kendt fra tennis og squash. Disse accessories er perfekt, hvis man ønsker at sætte lidt mere kulør på en sport, som ellers er præget meget af traditionsbundne farver og former. Disse anbefales til spillere, som sveder meget og ønsker at fjerne sveden fra ansigtet. En anden metode hvorpå man kan fjerne sved og tørre sig mellem sættene eller efter kampen på, er ved at købe vores reklame håndklæder fra Yonex. Disse kommer i standard hvid, grøn og blå som er det mest kendte i og med at det er Yonex standard farver. Som noget nyt, tilbyder vi også, spillerne et mere eksklusivt håndklæde fra den berømte Lin Dan serie, som fås med Lin Dans logo i sort/grå og sort/gul, som er Lin Dans farver fra Yonex.

Vi sikrer os også, at spillerne i Danmark kan hydrere rigtigt ved at give dem muligheden for at købe Yonex Drikkedunke, som selvfølgelig er PVC frie, der er plads til 500 ml indhold (vand, saftevand, energidrik eller lign). Disse drikkedunke er udstyret så smart, at de har et beskyttende låg, som sikrer spillerne at drikkedunken ikke åbner i tasken ved transport.

Herudover forhandler vi også stencils som giver spilleren mulighed for, at male et Yonex logo i sin badmintonketcher, hvis der ikke er blevet malet et i, når ketcheren fx har været sprunget og været til opstrengning. Det kan også ske, at ketcheren blot har været brugt så meget, at logoet er blevet slidt af. Vi har også Stencil Ink som er den farve man bruger, når man skal male logoet i sin ketcher. Vi har alt hvad hjertet begærer af tilbehør til badminton, vi har et væld af farver i vores sortiment af grip, vi sikrer os, at spillerne i Danmark kan skille sig ud ved at have håndklæder at tørre sig med, fra mere eksklusive serier og til de spillere som ønsker at skille sig mere ud, har vi svedabsorberende pandebånd, der er med til at sikre mere kulør i sporten.

Detaljen er det der skaber den store helhed. Derfor har Sport-net.dk et stort udvalg af tilbehør til den kræsne badmintonspiller. Sko og ketcher er de vigtigste redskaber som badmintonspiller, men badmintontilbehør som badmintongrip, badmintontøj og badmintontasker er en stor del af at være badmintonspiller og det signal man sender til både publikum og modspiller. Der er ikke noget der slår følelsen af nyt grip eller en ny-opstrenget ketcher. Vi har derfor badmintongrip i mange forskellige farver og tykkelser, samt det nyeste Yonex badmintontøj der benyttes af de absolutte topspilere på verdensplan. Om din badmintontaske skal være rød, grøn, gul eller blå bestemmer du selv, vi har altid et bredt udvalg i både farver og modeller.

Badmintonbolde er en af de ingredienser der kan koste mange penge i en badmintonkamp, det er derfor vigtigt at vælge sine badmintonbolde med omhu. Sport-net.dk føre bolde fra Yonex hvilket garantere dig en kvalitet ud over det sædvanlige. Det er en smags sag om man helst vil spille med Fjer eller plast/nylon bolde som badmintonspiller. Uanset hvad der er din præference så har vi et nøje udvalgt sortiment af de forskellige modeller. Modeller som vi personligt kan stå inde for kvalitetsmæssigt og prismæssigt. Det nemmeste i verden er at finde en bold der er mega billig pr rør. Problemet opstår nå man finder ud af at de billige bolde slet ikke holder lige så længe som de dyrere. Og så bliver den billigste bold lige pludselig den dyreste, da man skal bruge mange flere billige bolde til en kamp. Så kig dig for inden du vælger bolde og giv os gerne et ring hvis du er i tvivl.

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu