×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Forza bolde

149,00 kr. 199,00 kr.
Forlæng holdbarheden på dine fjerbolde markant ved at fugte dem korrekt. Med Moisture End Cap sætter du blot disse to End Caps i enden af dit rør med bolde og så afgiver de fugt. Når de patentere fugtkugler i End...
Viser 1-1 af 1 element(er)

Forza fjerbolde

FZ Forza er et danskproduceret mærke, som laver alt fra badmintonketcher til badmintonbolde. Forza badmintonbolde er blandt de foretrukne fjerbolde hos mange internationale badmintonspillere på grund af deres uovertrufne holdbarhed og flugt. Hver enkelt fjerbold er i stort omfang, kontrolleret af maskineri og tilsynsførende, der er med til at sikre et afbalanceret produkt af meget højt kvalitet. Hvis ikke kvaliteten er i højsæde, vil Forza ikke ”udgive” deres bolde. Forza badmintonbolde er kendt for at være kvalitets- og prisbevidste over hele linjen, dette gør sig gældende for både deres top turneringsbold og deres ”motionistbold”. På tronen af Forza’s sortiment finder man FZ Forza VIP, som er en førsteklasses turneringsbold med uovertruffen holdbarhed og flugt. Denne badmintonbold er dobbelttestet i både fart og stabilitet. Den næste i rækken over badmintonbolde fra Forza er FZ Forza S-6000. Denne turneringsbold leverer fremragende flyvning og fremragende holdbarhed.

Man producerer badmintonbolde ved at bruge enten gåse- eller andefjer. I de bedste badmintonbolde vil man finde gåsefjer, mens de lidt billigere (mere prisvenlige) fjerbolde ofte er produceret med andefjer. Gåsefjerene anvendes til de bedste bolde, fordi de er tykkere og mere holdbare end andefjer. Tykkelsen på fjeren er super vigtig for holdbarheden, en badmintonbold skal kunne holde til, at man slår til bolden rigtig mange gange i løbet af en badmintonkamp. Dog må fjerene på en badmintonbold ikke være så tykke, at de flosser eller knækker når bolden bliver ramt. Der skal hele tiden være en god harmoni for producenten om at finde den rigtige balance af tykkelse og fleksibilitet, hvorfor boldene fra det samme rør bolde, sagtens kan varierer i kvalitet. Det samme kan ske på hver enkelt bold, hvis nu for eksempel at en fjer knækker, så vil det bringe bolden ud af balance fordi den enten begynder at snurre for hurtigt eller for langsomt, hvilket i sidste ende vil give dårligere forudsætning for spillet. En badmintonbold er konstrueret således, at når den bliver ramt, vil den helt automatisk snurre med uret rundt, for at skabe en mere stabil flugt og rotation. Producenterne tog udgangspunkt i, hvordan en pistol fungerede, den har riller i løbet som roterer kuglen for at give den mest nøjagtige flugt. Det samme har man gjort med badmintonbolde, man har sørget for, at hver enkelt fjer overlapper hinanden, som skaber den føromtalte rille formation. Hvis badmintonbolden snurrer for hurtigt rundt, kan det ske, at den slår knude på sig selv, mens hvis den snurrer for langsomt,  vil stoppe pludseligt i sin flugt. Rotationen på bolden er bestemt ved, vinklingen af fjerene, som overlapper hinanden. På top Forza badmintonbolde er proppen lavet af en 3 lags natur kork. Strukturen i korkproppen er forskudt, fordi kork af natur er et blødt materiale. Hvis man valgte ikke at forskyde korken bliver proppen blød og efter kort tid deform, dette ville ligesom en for hurtigt/langsom rotation, ødelægge boldens flugt. Eftersom der bliver mindre og mindre kork i verden, så er producenterne begyndt kun at ligge 2 lag i proppen på de lidt billigere badmintonbolde, som så ikke holder lige så godt som de dyrere trelags proppe.

Hvis man ønsker, at ens badmintonbolde skal holde længst muligt, anbefales det, at man sikrer sig at fugte dem. Man fugter badmintonbolde for, at fjerene ikke skal blive tørre og derved knække lige så snart man træffer bolden. I de fleste større klubber, har de allerede anskaffet sig et fugtskab, som boldene kan ligge i, men i de mindre klubber hvor økonomien ikke er den samme, kan et køleskab med en fugtig klud eller en mini fugter også gøre jobbet rigtig fint. Boldene skal gerne stå 4-5 dage i et fugtskab, inden de tages i brug, for mest optimale fugtning. Man kan spare op til 50% på boldbudgettet ved at fugte boldene korrekt.

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu