×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Yonex bolde

149,00 kr. 199,00 kr.
Forlæng holdbarheden på dine fjerbolde markant ved at fugte dem korrekt. Med Moisture End Cap sætter du blot disse to End Caps i enden af dit rør med bolde og så afgiver de fugt. Når de patentere fugtkugler i End...
149,00 kr.
Yonex Mavis 350 er den klassiske nylon badmintonbold. Proppen er af naturkork som på fjerboldene og det giver en god føling med bolden. Den fås i 2 hastigheder, middel og hurtig (blå og rød). (6stk i et rør)
175,00 kr.
Yonex Mavis 2000 er den bedste nylon badmintonbold fra Yonex. Proppen er af naturkork som på fjerboldene og det giver en god føling med bolden, samtidig er plastfjerene formet præcis som rigtige fjer, hvilket giver...
Viser 1-3 af 3 element(er)

Yonex mavis og fjerbolde

Yonex badmintonbolde antages for, at være nogle af de bedste på markedet og det er ikke uden grund. Yonex leverer badmintonbolde til de største Superseries, Grand Prix Gold, Grand Prix og andre turneringer i verden og er kendt for, deres kvalitet og holdbarhed inden for fjerbolde og plastikbolde. Yonex sikrer sig, at de er på toppen af bold-gamet ved at lave mange forskellige serier bolde, hastigheder og kvaliteter. På øverste hylde finder man den meget anerkendte Aerosensa som indeholder forskellige hastigheder. Serien har bolde som matcher forskellige behov og hedder 10, 20, 30, 40, og 50. Yonex Aerosensa er lavet af gåsefjer og med ægte kork i proppen. Yonex badmintonbolde, som er lavet af gåsefjer er i en absolut særklasse når man ser på holdbarhed i deres kategori. Boldene tjekkes flere gange for flugt, hastighed og kvalitet inden de sendes fra fabrikken i Kina. Hvis man ønsker en smule billigere bolde, kan man få Yonex Aeroclub, som er en serie, der er lavet af andefjer hvilket giver en lettere men også billigere bold. Foruden fjerbolde, laver Yonex også plastik/nylon badmintonbold, som bliver konstrueret til at efterligne flugten fra en almindelig fjerbold. En nylon badmintonbold fra Yonex øger holdbarheden med op til 5 gange, sammenlignet med en fjerbold, dog får man ikke helt samme flugt og hastighed i nylon boldene, som man gør i en fjerbold.

Badmintonbolde bliver konstrueret med forskellige hastigheder, men hvad betyder dette egentligt? Hastigheden på en Yonex badmintonbold refererer til, hvor langt boldens flugt er, når man slår til den fra den ene ende af banen til den anden. Jo længere bolden flyver, desto hurtigere er bolden. Mange badmintonspillere har lagt mærke til, at i den ene ende af banen er 2 streger, lige foran og lige bagved doubleservelinjen, her skal bolden lande imellem for at have den mest optimale flugt. Hastigheden i en badmintonbold fra Yonex varierer meget fra et sted i verden til et andet. Dette skyldes blandt andet luftfugtigheden, hvor højt man er placeret når man skal spille badminton, temperaturen og lufttrykket. Det vil sige, at en badmintonbold fra Yonex som bliver brugt i Japan, som en topbold, ikke nødvendigvis ville blive anset for at være en topbold i Greve badmintonklub. Dette skyldes blandt andet de faktorer, som er beskrevet ovenfor. Til de største turneringer og på elite plan i Danmark er det dommerens ansvar, at teste om boldene passer til de forhold, som gør sig gældende i den hal der spilles i. Når der spilles i østen, kan det ske, at spillerne benytter sig af en type bold om formiddagen, men en anden om eftermiddagen fordi forholdene har ændret sig og forholdene kræver at man skifter bolde til en som er mere passende. Dette gør, at spillet kan varierer meget fra bold til bold, eftersom en langsom bold henvender sig mere til nogle spillere, mens en hurtigere bold henvender sig mere til andre. For eksempel Jan Ø Jørgensen kan rigtig godt lide at spille Indonesia Open hvor der er hurtigere bolde og mere luft i hallen, mens en spiller som Hans Kristian Vittinghus har det bedre i en mindre hal, med mere ”almindelige” hastigheds bolde. Ved IBF (International Badminton Federation) turneringer vil langt de fleste dommere teste op til 3 forskellige typer hastigheder, inden stævnet begynder for at finde den mest optimale hastighed for stævnet. Hvad enten bolden er hurtig eller langsom, har ikke noget at sige for kvaliteten af bolden, det er blot et udtryk for, hvor langt bolden flugter.

Foruden hvor langt bolden flyver, altså hastigheden som beskrevet ovenfor, taler man også om rotationshastigheden i bolden, altså hvor hurtigt bolden drejer. Jo hurtigere bolden roterer, desto mere konstant og stabil er bolden i sin flugt.  

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu