×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Asics badmintonsko

Asics badmintonsko til dame, børn og herre

De fleste personer i Danmark kender til brandet Asics, de fleste kender det fra løb men mange som gør sig i indendørssport kender dem også fra Squash, Volleyball, håndbold og særligt i de senere år fra badminton. Asics badmintonsko, benyttes af mange ungdoms, turnerings og elite badmintonspillere. Som en af de mest kendte sportsstjerner på den internationale scene, der benytter sig af Asics badmintonsko er den danske badmintonspiller Hans Kristian Vittinghus. De spillere som benytter sig af Asics badmintonsko, bruger dem fordi de er kendt for deres meget støttende og stødabsorberende sål, som har inkorporeret den kendte gel-hæl som man også ser i Asics løbesko. I den mest solgte badmintonsko Asics Gel Beyond får man mange nye teknologier som gør, at man får en rigtig blød og komfortabel badmintonsko at træne og spille i. Denne Asics bestseller har besluttet sig for, at lave mellemsålen 1 millimeter tykkere end dens forgænger, for at give spilleren som bruger denne badmintonsko, ekstra støddæmpning  og bounce-back for at sikre sig, at spilleren bliver mindre træt i løbet af spillet.

Herudover, har Asics valgt at indsætte en kile i mellemfoden, som skal sørge for, at spilleren ikke ruller indad i de mange dueller, som foregår fra side-til-side. Herudover har Asics også valgt at forstærke hælen med et gitter, som låser skoen bedre fast i skoen, så man ikke svupper op og ned i den, når duellerne bliver lange og man skal ud i de dybe stemskridt. Asics har også valgt, at lave snuden mere rund end forgængeren, for på den måde at give ekstra fleksibilitet i forfoden. Dette sammen med de forskellige flex-grupper som skoen har fået, gør at man har en meget fleksibel badmintonsko som følger fodens bevægelser rigtig godt. Herudover har Asics valgt at gøre skoen mere komfortabel ved at indsætte SpEVA i hele mellemsålen samt at ligge deres patenterede gel-pude i både hæl og forfod, for at give ekstra stødabsorbering i denne badmintonsko. Asics badmintonsko er kendt for, at benytte sig af deres teknologi, som de har valgt at kalde RhynoSkin som er et ekstra holdbart stykke læder, der er placeret på indersiden af forfoden, da det er her man i badminton har en tendens til at slide sine badmintonsko rigtig meget, når den bagerste fod kommer til at hænge lidt i de lange og udmattende dueller.

Hvis man derimod ønsker en badmintonsko med mindre stødabsorbering i sig, end den meget anerkendte Asics Gel Beyond, så bør man købe Asics Gel Blade 5, som er en lavere og lettere model end Beyond. Denne badmintonsko har også rigtig god stødabsorbering i sig, dog ikke lige så meget som sin storebror. Denne badmintonsko har en unik gel-pude igennem hele sålen, som sikrer en fantastisk stødabsorbering. Den er opbygget således at man kommer helt tæt på gulvet og derved får bedre kontakt og et hurtigere benarbejde. Den henvender sig særdeles godt til de spillere, som synes at Asics Gel Beyond er for høj i hælen. Asics har gjort det muligt at købe deres badmintonsko til både herre, dame og børn. Det er nemt at skelne mellem herre og damer, da farverne varierer meget i forhold til det er den samme sko, dog er teknologierne de samme. Til de yngste i familien har Asics valgt at lave badmintonsko som også besidder god stødabsorbering og de har valgt at kalde denne for ”GS” eller Junior. Det karakteristiske ved disse badmintonsko er, at de er mindre end modellerne til de voksne og de er derfor nemme at kende forskel på. Hos Sport-net.dk anbefaler vi Asics badmintonsko til de spillere, som ønsker en badmintonsko med sublim stødabsorbering. Når man første gang tager en Asics badmintonsko på, vil det føles som at tage en dejlig, komfortabel gammeldags tøffel på. Man føler sig rigtig godt tilpas i denne badmintonsko og med memory foam i hælen gør det, det bare til en ekstra fornøjelse, hver gang man skal i sin badmintonsko. Asics badmintonsko er et rigtigt godt valg til alle aldre og former.

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu