Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

Badmintonketcher


Badmintonketcher der gør dig bedre. Hos Sport-net.dk sætter vi en ære i at du får den helt rigtige badmintonketcher, derfor har vi sat os ind i hvilke ketcher der passer til forskellige spillere og gjort det nemt for dig at sortere i vores store udvalg af ketcher. Vi forhandler de bedste mærker bla. Yonex badmintonketcher og Forza badmintonketcher og giver dig altid 30 dages tilfredshedsgaranti. Samtidig er du altid garanteret den bedste pris, da du altid nemt kan send os en prismatch besked via vores formular i toppen af siden, hvis nu du finder den billigere et andet sted. Som en sidste service giver vi dig 365 dages badmintonketcher forsikring, hvilket vil sige hvis din ketcher går i stykker inden for et år, og det ikke er en produktionsfejl, så får du 30% rabat på en ny.

Badminton ketcher fra de førende mærker

Vi ved alt om badmintonketcher og er derfor de bedste til at vejlede dig om valg af din nye ketcher.

Udover viden har vi naturligvis skarpe tilbud. Hos Sport-net.dk findes der både billige og dyrere badminton ketcher og der findes flere rigtige ketcher til hver spiller. Derfor er det vigtigt for os at du har mulighed for at vurdere om en badmintonketcher er den helt rigtige for dig. Det giver vi dig mulighed for ved at give 30 dages tilfredsheds-garanti. Så hvis du ikke bryder dig om din Forza badmintonketcher efter du har spillet med den i 30 dage kan du sende den retur og vi ombytter den så med en anden badminton ketcher, Yonex ketcher eller et tilgodebevis.

Badmintonketcher - Værd at vide inden du vælger

Er du i tvivl om hvilken badmintonketcher du skal vælge, så se under den enkelte badminton ketcher, der har vi skrevet hvilken aldersgruppe og niveau de forskellige ketcher passer til. Hvis du klikker ind under den enkelte badmintonketcher kan du se en detaljeret beskrivelse af ketcheren og af de teknologier der er i den enkelte ketcher, så du har optimal mulighed for at vælge den helt rigtige ketcher til din spillestil og niveau.

De 3 ting du skal huske

  1. Vægtfordelingen i ketcheren er ekstrem vigtig for spilleegenskaberne og afspejler i høj grad din spillestil. Ønsker du at fx at kunne slå hårdere fra bagbanen kan vægtfordelingen i ketcheren spille en kæmpe rolle, vil du derimod gerne kunne reagere ekstremt hurtigt i det flade spil, så er det en god ide med en hovedlet ketcher, så vær påpasselig med hvilken vægtfordeling du vælger.
  2. Fleksibiliteten i skaftet er næste store ting at tage stilling til, hver gang du svinger din badminton ketcher så bør skaftet flexe en smule bagover og derved give ekstra katapult kraft når bolden rammes. Der er stor forskel på hvor meget og hvor lidt flex forskellige spillere ønsker. Et stift skaft til en spiller der ikke svinger så hårdt giver øget kontrol, hvorimod et lidt blødere skaft giver mere power.
  3. Teknologien i de forskellige ketchere har stor betydning for hvordan en ketcher er at spille med. Typisk er det også teknologien der koster lidt ekstra, i de fleste tilfælde tilføjer de forskellige teknologier enten mere power eller mere præcision til de forskellige aspekter af spillet. Eller som det sidste mere føling eller mere lyd.

 

Vægtfordeling

  • Hovedtung er den mest brugte, som ordet antyder er ketcheren tung i hovedet. Totalvægten for ketcheren er ikke anderledes end for andre badmintonketcher, men balancepunktet i ketcheren er flyttet mod hovedet, så den føles mere tung i hovedet. Den hovetunge vægtfordeling sørger for mere vægt og energi bag slagene hvilket gør det muligt at få mere fart i bolden. Dog giver den hovedtunge vægtfordeling en badmintonketcher der bliver lidt sværere ar reagere med i det flade spil og i defensiven.

Grunden til langt de flest spillere vælger en hovedtung ketcher er fordi at det ofte er bedre at kunne angribe med stor kraft frem for at kunne forsvare med præcision. I sær i singel vælger langt de fleste en hovedtung ketcher, der er dog en tendens til at dame spillerne bruger en ketcher med neutral vægtbalance da de ofte har længere dueller og derved ikke ønsker at blive trætte i armen og lave fejl på at skyde bolden ud.

  • I den modsatte ende finde vi de hovedlette ketcher. De vejer det samme som de hovedtunge ketcher, men vægtbalancen er omvendt, så de vejer mindst muligt i ketcherhovedet. Dette giver en ketcher meget vægt i ketcherhovedet kan de hovedlette ketcher ikke generere så meget fart som de hovedtunge, så de hovedlette ketcher er velegnede til de defensive spillere eller doublespillerne der elsker at være i det flade hurtige spil.

Vi har de seneste 2 år set en stigende tendens til at de asiatiske doublespillere begynder at bruge mere hovedlette ketchere, da de har meget fokus på anden/tredje bolden omkring serven. Ved at kunne lægge maksimal pres på modstanderen på dette tidspunkt i kampen er det muligt at få spillet som man ønsker det. Omvendt hvis man selv bliver sat under pres fra start kan det være svært at slå sig fri, især hvis man har en meget hovetung ketcher og gerne vil slå de tunge angrebsslag.

  • Som den tredje vægtbalance har vi de neutrale badminton ketcher, som er en blanding af den hovedlette og hovedtunge vægtfordeling. Disse ketcher giver god føling, hurtig reaktion og lidt ekstra fart i angrebet. En neutral vægtfordeling er især god til den tålmodige singlespiller, som gerne vil spille kontra på modstanderens bolde.

Hvis man kombinere den neutrale vægtbalance med et ketcherhoved der er fleksibelt og tilbyder en god trampolin effekt så har du en ketcher der er skabt til at spille kontra på modstanderens angreb. Denne form for ketcher vinder også mere og mere frem, men var faktisk usynlig for år tilbage, da man ændrede pointsystemet fra 15point til 21 med running score. Da dette pointsystem fremmer den angrebsivrige spiller og gav dem der kunne slå hårdt en stor fordel.

 

Skaftet - fleksibilitet

Det andet vigtige aspekt i valget af din nye badmintonketcher er stivheden i skaftet. Når du svinger en ketcher bøjer skaftet en smule bagover og skal gerne fungere som en katapult når bolden rammes, så der lægges ekstra fart i bolden. Der findes 4 forskellige stivheder i badmintonketcher:

  • Fleksibel, til ungdomsspilleren der ikke har spillet så længe og som har brug for ekstra fart for at få bolden til baglinjen, samt ekstra kraft i såvel løft som i alle andre slag.
  • Medium stiv, er til spilleren der har et hurtigt sving og som vægter mere power højt. Da skaftet ikke er stift kan det godt give en del tab af kontrol, men denne hentes så rigeligt igen i power.
  • Stift skaft er til spilleren der svinger meget hurtigt og som ønsker mere kontrol i slagene. De spillere som har nok fart i armen og som søger præcision for at afgøre bolden vil få stor glæde af et stift skaft.
  • Ekstra stift skaft er til topspilleren der ønsker endnu mere kontrol, faktisk tager det ekstra stive skaf en smule power fra de fleste spillere, men tilfører meget mere kontrol end andre ketchere. Hvis dettte kombineres med fx en hovedtung vægtfordeling får man stadig meget power.


Så jo hårdere du svinger armen jo stivere skaft skal du have for ellers vil skaftet ikke rette sig ud når bolden rammes og så vil du slå bløde høje bolde i stedet for hurtige bolde. Samtidig kan man hvis man ikke ønsker så meget mere power, men mere kontrol med fordel gå et trin op i stivhed.

 

Teknologier - alt det ekstra

Når man har skaftet og vægtfordelingen på plads i sin badmintonketcher, så er der en del forskellige teknologier som fx Yonex badminton ketcher bruger. For det meste bruger de forskellige producenter enten teknologierne til at fremme aerodynamikken eller slagkraften. Ved at forbedre aerodynamikken kan en hovedtung ketcher fx komme til at føles som en neutral vægtet ketcher. Fx ved at anvende tungsten i ketcherhovedet kan man opnå ekstra slgkraft.

Aerodynamikken forbedres fx ved at lave enten ketcherhovedet mindre, eller rammen smallere, eller ved at lave ramme kanterne mere skarpe. Yonex bruger compact frame i deres top ketchere som er en måde hvor ketcherhovedet laves en smule mindre i bunden og derved mindskes vindmodstanden markant.

Power kan opnås på mange måder, en klassiker er ved at ligge et tungt materiale i toppen af ketcherhovedet, ved at hanvende et tungere materiale er det ikke nødvendigt at gøre hovedet tykkere og derved kan man bibeholde en aerodynamisk badmintonketcher. Yonex benytter tri-voltage system i ketcherhovedet, som er placering af tungsten i tre positioner i hovedet som øger vægten uden at de all round spilleegenskaber ødelægges. Udover at tilføje ekstra vægt kan man også gøre rammen mere fleksibel, så den tilbyder mere trampolin effekt.

Yonex bruger bla CS carbon nanotubs som giver siderne i ketcherhovedet mulighed for at flexe ind og derved holde bolden i strengen længere og så frigive den med ekstra kraft.

Kontrol og præcision kommer ofte af at skaftet bliver stift og at ketcherhovedet er meget torsionsstabilt. Torsion er hvis hovedet kan vride sig rundt i forhold til skaftet. Ved at gøre denne del meget stiv undgår man at rammen på badmintonketcheren giver sig hvis man rammer bolden uden for centrum og derved får man ikke et upræcist slag. Yonex badmintonketcher anvender et forstærket t-stykke med en speciel lim, som sørger for grafitten i skaftet og hovedet kombineres bedre.

 

Anbefaling - bedste badmintonketcher

Vælg din ketcher ud fra hvor meget du spiller og hvor god du er, jo bedre du er jo stivere skaft skal du vælge. Derefter bør du vælge din ketcher ud fra om du gerne vil angribe, spille kontra eller spille hurtigt fladt spil. Sidst men ikke mindst skal du nu vælge hvor mange teknologier du ønsker i din badmintonketcher, jo flere teknologier, jo dyrere bliver din ketcher. Vælg med omhu og prøv gerne lidt forskelligt før du beslutter dig. Forza og Yonex laver alle, badminton ketcher i alle forskellige vægtbalancer og stivheder, så det er ikke mærket der bør afgøre hvilken ketcher du vælger.
Hvis du mangler mere info omkring valg af badmintonketcher kan du med fordel læse vores badmintonketcher guide

 

Badmintonketcher 2018  

Til sæsonen 2018 / 19 er der vanen tro også nyt inden for badmintonketcher moden og den helt klare trend er at vi igen bevæger os imod de mere hovedtunge ketcher. I starten af 2018 har vi set flere og flere top-spillere skifte fra neutral vægtede ketcher til mere hovedtunge. Som en af de mest prominente navne har vi verdensmesteren Viktor Axelsen der har skiftet sin Duora Z-strike ud med den nye ketcherserie fra Yonex. Nu spiller han med Astrox 88 S, som er en ny serie der tager over for den meget populære Voltric serie. Astrox serien bygger på et nyt vægtfordelings princip, hvor der for første gang er lagt en smule vægt i bunden af grebet. Det giver en bedre balance i ketcheren og derved et hurtigere sving i det flade hurtige spil, som har været udfordringen i Voltric serien gennem de sidste 5år.

Udover Viktor Axelsen er Jan Ø, Mathias Boe, Carsten Mogensen og Gideon & Sukamuljo også skiftet over til Astrox serien og her kommer størstedelen fra neutral vægtede ketcher. Den eneste der altid har spillet med en hovedtung ketcher, af de nævnte er Jan Ø, som de sidste år har været frontfigur på Yonex Voltric 80 e-tune som nu pilles ud af programmet. Det samme gør Voltric 70 E-tune som har været en af de mest solgte ketcher på det danske marked på grund af den unikke kombination af et medium stift skaft og den hovedtunge vægtfordeling. Men bare rolig der er lavet ketcher med de samme spilleegenskaber i den nye Astrox serie. 70 e-tune bliver erstattet af Astrox 77, som kommer i 2 lækre farver og 80 e-tune bliver i bund og grund overtaget af Astrox 88 D. 

Den nye dreng i klassen og en ketcher vi hos Sport-net.dk ser stort potentiale i er den nye Astrox 88 S, som også er ketcheren vores verdensmester Viktor spiller med. Det er en ketcher med et 5mm kortere skaft, hvilket gør den perfekt til dem der gerne vil spille hurtigt i double, men stadig bevare farten fra bagbanen. Det er også derfor vi ser flere og flere singel spillere der tager denne badmintonketcher til sig. Da badminton bare bliver hurtigere og hurtigere og det bliver vigtigere og vigtigere at styre spillet. Derfor er det vigtigt at kunne reagere hurtigt i defensiven og det flade presspil for at få de gode oplæg.

Forza blæser også til angreb, her er det også den hovedtunge Power serie der får 2 nye modeller på toppen. De 2 nye modeller hedder Power 9x-290 og 9x-300 og uden at blive alt for teknisk, så referere tallet 290 og 300 til balancepunktet på ketcheren. 300mm er meget hovedtungt for en badmintonketcher, så det er til den meget angrebslystne singespiller. 290'eren er lidt mindre hovedtung og er derfor et godt valg til all-round spillere der gerne vil angribe, men også vægte kontrol ved nettet. Begge modeller kommer med et stift skaft, så det er til dem der har fart i armen og har en god teknik disse ketcher henvender sig til.

Som en ny teknologi er grafitten i hovedet snoet 45 grader på 8 punkter. Det giver en mere stabil og aerodynamisk badmintonketcher, som får et mere ensartet svæv gennem luften. De gennemteste teknologier som Carbon Nanotubs, Ultra High Modules Grafit og Hexagon frame er naturligvis indarbejdet i disse nye top-modeller, så du får den bedste performance og kvalitet.

 

Yonex badmintonketcher

Yonex har gennem de sidste 25år været toneangivende inden for udvikling af alt badmintonudstyr, men især på et punkt må man sige de ligger afstand til de andre mærker og det er når vi snakker badmintonketcher. Faktisk er mange af de teknologier der ligger i andre mærkers ketcher, nogen som Yonex har opfundet. Her kan nævnes Isometric formen på hovedet, hvor toppen er mere flad, hvilket giver et større sweet spot (den del af strengfladen hvor man får mest mulig fart og kontrol i slaget) og det indbyggede t-stykke, som binder skaftet sammen med hovedet.

De seneste år har Yonex overrasket med dels at lave den hovedtunge ketcherserie Voltric, hvor man ved at placere tungsten mere strategisk i rammen opnår en hovedtung badmintonketcher der giver ekstra power, men samtidig ikke er så tung at flytte i det flade hurtige spil som en ketcher med den vægtfordeling typisk vil være.

Yonex er også indehaver af verdensrekorden i hårdeste smash, som er på hele 497 km/t. Denne hastighed blev mål i samarbejde med Guinnes rekordbog, Tan Boen Heong og Yonex Nanoray Z-Speed og var resultatet af 3 års research og udvikling af aerodynamikken i ketcheren. Den tidligere rekord på 364 km/t var faktisk også en Yonex rekord, så det har givetvis været en måde at sætte de andre mærker mere bagud.

 

Yonex Duora

Nu er så tiden kommet til at tilpasse badmintonketcheren endnu mere til spillet og resultatet er imponerende. Yonex Duora badmintonketcher er lavet med en forhånd og en baghåndsside. Det lyder som noget fra en fremtidsfilm, men den er god nok. Vi kender det alle at det er svære at få længde og fart på et baghåndsslag en på en forhånd go dette problem har Yonex forsøgt at komme med en løsning på.

Ved at lave siden til baghånden mere aerodynamisk er det muligt at opnå en højere svinghastighed på kortere tid, hvilket giver mere fart på slaget. Vi kender allerede den teknologi der bliver brugt kaldet Aero-frame, hvor badmintonketcherens hoved er formet som et sværd, så den bedre kan skære sig gennem luften. Nyheden er at kombinere denne form med den traditionelle mere afrunde og stabile form som bruges i fx Voltric serien. Så man får et hurtigere sving i baghånden kombineret med et mere stabilt slag i forhånden.

Meningerne har været mange, men når vi ser på hvor mange top spillere der benytter den nye Yonex badmintonketcher serie så taler resultatet for sig selv. Hos Sport-net.dk er vi slet ikke i tvivl om at disse mere special designede badmintonketcher er fremtiden og noget vi vil komme til at se meget mere til fremover. Du kan se vores udvalg i Yonex badmintonketcher her.

 

Forza badmintonketcher

Danske Forza har gennem de sidste mange årtier leveret kvalitets udstyr til hele verdens badmintonspillere. Deres enkle tilgang til design og funktionalitet er kendetegnet i alle aspekter af deres badmintonketcher og alt det andet udstyr man skal bruge som badmintonspiller. Forza badmintonketcher produceres i Thaiwan og er derfor en smule billigere en de japanske mærker. Dette kan dog ikke ses eller mærkes på kvaliteten hvor de er helt i top. Faktisk løber Forza ketcherne med 1. pladsen hvad angår holdbarhed, da det er det mærke hvor vi har aller færrest reklamationer.

Gennem tiden har mange store Danske og internationale badmintonstjerner spillet med Forza badmintonketcher og især de unge talenter kaster deres kærlighed på det danske mærke. Den vel nok mest hotte unge danske badmintonspiller Anders Antonsen spiller blandt andet med Forza. Jan Ø og Tine Baun kan også nævnes som stolte Forza profiler i deres unge dage. Så vi tager i høj grad hatten af for det fornemme udviklingsarbejde ingeniørerne ved Forza hver dag lægger i udvikling af ny teknologi i deres badmintonketcher.

 

Forza Power

En af de mest brugte serier fra Forza er Power serien som henvender sig til den offensive spiller der ønsker at dominere spillet med hårde smash og stejle stik. Vægtfordelingen er lagt mod hovedet og rammen er bygget i titanium for at give optimal stabilitet og knivskarp kontrol. For at udnytte skaftet optimalt er det forstærket med kevlar, som har en høj fleksibilitet kombineret med høj brudstyrke. Man bruger blandt andet kevlar til skudsikre veste og rumfærger.

En ting vi er kæmpe fan af hos Sport-net.dk er at Forza top ketcher fås med forskellige fleksibilitet i skaftet. Hvilket vil sige at man som knap så øvet badmintonspiller kan få kontrollen og stabiliteten fra en top-top ketcher, men samtidigt kombineret med den fleksibilitet i skaftet som passer til ens niveau som badmintonspiller. Der er ingen andre mærker i verden der laver deres badmintonketcher på den måde og det er lige netop den praktiske og detalje orienterede innovation der gøre at så mange spillere vælger en Forza badmintonketcher.

 

Forza Precision

Som en helt ny serie til har Forza lanceret Precision serien der overtager fra den meget populære Titanium serie. Precision badmintonketcherne er som navnet antyder lavet til spilleren der ønsker præcision i alle aspekter af spillet. Det er en neutral vægtet badmintonketcher som er forstærket med titanium i både hovedet og skaftet. Tiatnium er modsat kevlar et mere stift materiale, men også med en meget høj brudstyrke.

Lige som i Power ketcherne er top modellerne med forskellige fleksibilitet i skaftet så både begynder, øvet og ekspert spillerne kan finde det optimal skaft for maksimal fart i bolden. Flere og flere badmintonspillere søger mere kontrol i deres badmintonketcher, hvilket også er derfor der nu kommer en opdatering til Forza programmet. En linje der uden tvivl vil blive taget godt imod af alle badmintonspillere på alle niveauer.

Ting du også skal bruge, badmintonsko og badmintontaske

Når du har fundet den rigtige badmintonketcher kan det være en god ide at kigge efter en badmintontaske og nogle nye badmintonsko. det siger sig selv at ketcheren ikke kan gøre det alene og derfor er det vigtigt at resten af dit udstyr også følger med dine ambitioner og ønsker for kvalitet. Hos Sport-net.dk har vi som med ketcher også 30 dages tilfredshedsgaranti på badmintonsko, så du kan trykt vælge et par og teste dem af. Hvad angår tasker, så skal du her gøre dig tanker om hvor meget udstyr du har med til og fra træning og kamp. Langt de fleste bruger en 2-rums badmintontaske, da der er fint plads til det udstyr den almindelige badmintonspiller har brug for. Hvis du har brug for ekstra meget udstyr, så skal du vælge en 3-rums badmintontaske. Du kan læse og se billeder af de forskellige tasker og sko i kategorierne og er du i tvivl, så kontakts os endeligt.

 

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil